GOTOVO: Kilijan Mbape je novi fudbaler Real Madrida!

Autor:

Sport

03.06.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga je gotova!

GOTOVO: Kilijan Mbape je novi fudbaler Real Madrida!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Francuski fudbaler Kilijan Mbape postao je zvanično igrač Real Madrida, potvrdio je "kraljevski klub" kao i poznati fudbalski insajder Fabricio Romano. Ovaj transfer je izazvao veliku pažnju javnosti i fudbalskih stručnjaka širom sveta. Francuz je postao najskuplji fudbaler u istoriji Real Madrida, a njegov transfer iz Pari Sen Žermena vredan je neverovatnih 180 miliona evra, a ugovorom će biti vezan do 2029. godine.

 

 

Mbape je istakao da je ovo ostvarenje dečačkih snova.

- Ostvarenje sna. Tako sam srećan i ponosan što sam se pridružio klubu Real Madrida iz mog snova. Niko ne može da razume koliko sam sada uzbuđen. Jedva čekam da vas vidim, Madridisti, i hvala vam na neverovatnoj podršci - naveo je Francuz.

Očekuje se da će Mbape postati ključni igrač Real Madrida i da će zajedno sa svojim saigračima poput Džuda Belingema i Viniciusa Juniora predstavljati ozbiljan izazov za sve protivnike u La Ligi i Ligi šampiona, a Florentino Perez je još jednom dokazao da je vele majstor kada su transferi u pitanju.

Transfer Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real Madrid predstavlja jedan od najznačajnijih transfera ove fudbalske istorije. Ovo je bio predmet brojnih spekulacija i pregovora godinama unazad, a konačno je saga dobila kraj, pa je Francuz kao slobodan igrač došao u prestonicu Španije. Ovo predstavlja fantastičan posao za Real, a ovo će dodatno stvoriti euforiju među navijačima ovog kluba.

U Realu se pravi rekonstrukcija tima. Nakon istorijske 15. titule u Ligi šampiona, Toni Kros se povukao, a Mbape dolazi kao sjajna zamena, ovo će Karla Anćelotija naterati da vrati formaciju 4-3-3. Reprezetativac Francuske je za Parižane odigrao 308 mečeva i postigao 256 golova. Zvanično će biti predstavljen po okončanju Evropskog prvenstva u Nemačkog, a tamo mu sledi veliki izazov sa Trikolorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading