DA SE SMRZNEŠ: Mbape dobija čitavo bogastvo potpisom za Real!

Autor:

Sport

03.06.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna zarada Francuza.

DA SE SMRZNEŠ: Mbape dobija čitavo bogastvo potpisom za Real!

Foto: www.profimedia.rs

Francuski fudbaler Kilijan Mbape postao je novo pojačanje Real Madrida, a njegov transfer vredan skoro 400 miliona evra izazvao je veliku pažnju javnosti. Spekuliše se o visini njegove plate u španskom klubu, a prema dostupnim informacijama, Mbape će u narednih pet godina zarađivati neverovatnih 57,5 miliona evra godišnje, uz dodatni bonus od 100 miliona evra samo za potpis ugovora.

Ovaj transfer činiće ga najskupljim igračem u istoriji Real Madrida, a ukupno gledano, zaradiće astronomskih 387,5 miliona evra za ceo period proveden u ovom klubu. Mbapeova plata od 57,5 miliona evra godišnje postavlja ga među najplaćenije fudbalere na svetu, a dodatni bonus od 100 miliona evra samo za potpisivanje ugovora čini ovaj transfer jednim od najskupljih u istoriji fudbala. Sa ukupnom zaradom od 387,5 miliona evra za petogodišnji ugovor, Mbape će zasigurno postati jedan od najbogatijih fudbalera u svetu fudbala.

Iako će zarađivati ogromne sume novca u Real Madridu, Mbape je ipak morao da spusti svoja primanja u odnosu na ono što je imao u prethodnom klubu, Parizu. Sa smanjenjem od čak 16 miliona evra godišnje, jasno je da je transfer u Real Madrid za Mbapea bio više od finansijskog dobitka, već i korak ka ostvarenju sportskih ambicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading