VIŠEGODIŠNJA SAGA ZVANA MBAPE KONAČNO IMA SVOJ KRAJ: Poznato kada će Francuz zvanično postati fudbaler Real Madrida!

Autor:

Sport

02.06.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real dobija kapitalno pojačanje.

VIŠEGODIŠNJA SAGA ZVANA MBAPE KONAČNO IMA SVOJ KRAJ: Poznato kada će Francuz zvanično postati fudbaler Real Madrida!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Kilijan Mbape, jedan od najtraženijih fudbalera današnjice, konačno je pred vratima Real Madrida. Francuski napadač je bio predmet brojnih spekulacija i nagađanja, ali sada je sve gotovo brzonogi napadač će biti deo Galaktikosa naredne sezone, a zvanični potpis pašće naredne nedelje, navodi Fabricio Romano.

 

 

Ova saga započela je još u februaru, kada je Mbape doneo odluku da napusti PSŽ. Međutim, odlučio je da je zadrži za sebe kako bi se fokusirao na osvajanje Lige šampiona sa Parižanima. Sada, nakon što je Real Madrid trijumfovao u ovom takmičenju, Mbape je spreman da pređe u redove španskog giganta.

Zvanično predstavljanje Mbapea biće odloženo do početka jula, s obzirom da će mladi fudbaler pre toga nastupiti za Francusku na Evropskom prvenstvu. Sa njegovim dolaskom, Real Madrid će imati još jači tim u pohodu na odbranu titule u Ligi šampiona. Uz Džuda Belingema, Mbape će biti ključna karika u taktici rađanja novih Galaktikosa i smene generacije.

Ovaj transfer predstavlja veliki korak za Real Madrid i jasnu poruku da klub ozbiljno razmišlja o budućnosti i očekuje da zadrži svoju dominaciju u evropskom fudbalu. S obzirom na Mbapeov talenat i brzinu, očekuje se da će se brzo uklopiti u tim i doprineti novim uspesima. S nestrpljenjem se očekuje njegov prvi nastup u belom dresu, a navijači već sada maštaju o njegovim golovima u Kraljevskom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading