ZVEZDA PRODALA VEZISTU U ENGLESKU: Tim iz Ljutice Bogdana lepo zaradio!

Autor:

Sport

04.06.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Dragovića ode i Stamenić.

ZVEZDA PRODALA VEZISTU U ENGLESKU: Tim iz Ljutice Bogdana lepo zaradio!

Foto: Starsport

Mladi vezista Marko Stamenić postao je još jedan od igrača koji će napustiti redove Crvene zvezde ovog leta. Prema informacijama portala Sportala, Stamenić je prodat engleskom drugoligašu Koventriju za iznos od 5.000.000 evra, a zvezda će imati pravo na 10 odsto od eventualne naredne prodaje ovog talentovanog fudbalera.

Foto: www.profimedia.rs

Marko Stamenić i Fil Foden

Stamenić je stigao na Marakanu prošlog leta iz Kopenhagena kao slobodan igrač, a mnogi su ga videli kao potencijalnog nosioca igre. Međutim, iako je na početku pružao sjajne partije, usledio je pad u formi. Ipak, uz upornost i rad, uspeo je da se izbori za mesto u startnoj postavi pod vođstvom trenera Vladana Milojevića.

Iako je Stamenić imao ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine, ponuda Koventrija je bila previše primamljiva da bi je odbio. Nakon što je klub prihvatio ponudu, mladi vezista se dvoumio, ali je na kraju pristao na selidbu u Englesku.

Koventri, koji je prošlu sezonu završio na devetom mestu u engleskom Čempionšipu, dobio je u Stameniću svoje prvo letnje pojačanje. Ovaj reprezentativac Novog Zelanda, poreklom iz Srbije, ima samo 22 godine i već ima bogato iskustvo igranja u Evropi, s obzirom na to da je pre dolaska u Zvezdu proveo vreme u Kopenhagenu i Koge-u. 

Stamenić je za Crvenu zvezdu odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola, a sada mu predstoji novi izazov u drugoj ligi engleskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading