PANČEVCI OBEZBEDILI OPSTANAK U SUEPERLIGI: Inđija drugu godinu za redom nije uspela da se domogne elite!

Autor:

Sport

03.06.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizelka i naredne sezone u Superligi.

PANČEVCI OBEZBEDILI OPSTANAK U SUEPERLIGI: Inđija drugu godinu za redom nije uspela da se domogne elite!

Foto: Starsport

Fudbaleri Železničara iz Pančeva uspeli si da obezbede ostanak u Superligi Srbije zahvaljujući impresivnoj igri svojih nekadašnjih đaka Crvene zvezde. Nakon što je Lazar Romanić postigao dva gola u pobedi protiv Inđije, a potom i Aleksandar Kahvić doprineo trijumfu u revanš meču baraža, Železničar je ostvario očekivan konačan ishod i zadržao svoj superligaški status.

Kapiten Železničara, Aleksandar Đorđević, odigrao je ključnu ulogu u poslednjim minutima meča, kada je precizno izveo penal i postavio konačan rezultat od 2:0. Ovaj potez dodatno je učvrstio poziciju Železničara u Superligi i doneo radost navijačima.

Istaknuta je i neizvesna situacija sredinom drugog poluvremena, kada je fudbaler Inđije, Stefan Gajilović, imao priliku da postigne gol, ali je njegov udarac završio na prečki. Nakon pregleda snimka u VAR sobi, utvrđeno je da lopta nije prešla gol-liniju u potpunosti, što je dodatno pojačalo tenziju na terenu.

Posebno intrigantan momenat bio je kada je sudija, nakon što je sam pregledao snimak, promenio svoju odluku i dosudio penal za Železničar umesto kornera. Ova odluka pokazala se ključnom za ishod utakmice i izazvala različite reakcije među igračima i navijačima. Iako utakmica nije bila preterano uzbudljiva, postignuti rezultati od strane Železničara obezbedili su klubu ostanak u Superligi, čime je ostvaren glavni cilj.

Inđija drugu godinu za redom nije uspela da se domogne Superlige nakon baraža pošto je prošle godine Radnički Niš bio bolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading