DAMJANOVIĆ POHVALIO SVOJU EKIPU: Selektor Orlića istakao dva segmenta koja su mu se dopala!

Autor:

Sport

02.06.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''U prvom poluvremenu smo videli kakav generalno fudbal možemo da igramo'' - istiće Damjanović.

DAMJANOVIĆ POHVALIO SVOJU EKIPU: Selektor Orlića istakao dva segmenta koja su mu se dopala!

Foto: FSS

Reprezentacija Srbije i Portugala uzrasta do 17 godina odmerili su snage u okviru polufinala Evropskog prvenstva na Kipru od 17.00 časova. Nažalost Orlići nisu uspeli da dođu do pobede pošto su poraženi od Portugalaca rezultatom 3:2 nakon preokreta.

Selektor reprezentacije Srbije, Jovan Damjanović, nije mogao da predvodi Orliće sa klupe u polufinalnom meču protiv Portugala zbog suspenzije. On je  istakao da je prvo poluvreme pokazalo kakav fudbal njegova ekipa može da pruži, nagoveštavajući da su mogli da postignu još neki gol. Ovo je ukazalo na kvalitet igre mladih fudbalera i njihovu sposobnost da se nose sa jakim protivnicima.

- U prvom poluvremenu smo videli kakav generalno fudbal možemo da igramo, mogli smo da postignemo još neki gol. Portugal je dobra ekipa, bila je otvorena utakmica. Imali smo još dve prilike u drugom poluvremenu, mogli smo da privedemo meč kraju. Morali smo da vršimo prinudne izmene, nismo mogli da nastavimo sa igrom iz prvog poluvremena, kad smo igrali do noge… Morali smo da se branimo, pokazali smo da to generalno možemo da radimo - poručio je selektor Orlića i dodao:

– Čestitam momcima na čitavom turniru, zaslužili su i ovaj poslednji korak. Izdvojio bih njihovo ponašanje van terena, kvalitet koji su pokazali na terenu. Kao i rezultat koji su ostvarili, plasirali su se među četiri najbolje ekipe - jasan je Jovan Damjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading