KAO BARSA U NAJBOLJIM DANIMA: Pogledajte fantastičnu akciju Orlića za gol! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orlići gaze Portugalce.

KAO BARSA U NAJBOLJIM DANIMA: Pogledajte fantastičnu akciju Orlića za gol! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Sjajna akcija! Fudbalska reprezentacija Srbije ispod 17 godina pokazuje izvanrednu igru u polufinalnoj utakmici protiv ekipe Portugala. Iako nisu bili favoriti pre utakmice, mladi fudbaleri Srbije su pokazali srce šampiona i uspeli da povedu već u 22. minutu utakmice. Mihajlo Cvetković je sjajno prošao po boku sa loptom, dodao Dušanu Makeviću, koji je majstorski završio akciju prelepim šutem sa ivice šesnaesterca.

 

 

Srbija je preuzela vođstvo, a samo 15 minuta kasnije, prednost je udvostručena autogolom Felicisima. Rezultat je 2-0 u korist Srbije na poluvremenu, a mladi fudbaleri će nastojati da zadrže i potencijalno povećaju tu prednost u drugom poluvremenu. Trener Srbije ispod 17 godina, zajedno sa svojim stručnim timom, uspeo je da pripremi mladu reprezentaciju na način koji je omogućio da dominiraju nad ekipom Portugala.

Sjajna taktika i efikasna izvedba omogućile su Srbiji da povede sa 2-0 već u prvom poluvremenu, ostavljajući protivnika u teškoj situaciji i pokazujući veliki potencijal za nastavak takmičenja. Nastup fudbalske reprezentacije Srbije ispod 17 godina je nadahnjujući podvig koji će se dugo pamtiti.

Mladi fudbaleri su pokazali izuzetnu veštinu, hrabrost i odlučnost na terenu, što je rezultiralo zasluženim vođstvom nad jakim protivnikom poput Portugala. Njihov uspeh je izvor inspiracije za mlade fudbalere širom zemlje, dokazujući da se sa predanošću i radom može postići izvanredno.

Dok se prvo poluvreme završilo sa ubedljivom prednošću Srbije, pred mladim fudbalerima je izazov da održe svoju prednost i da se suprotstave mogućim napadima Portugala u drugom poluvremenu. S obzirom na dosadašnji prikaz, možemo očekivati da će ekipa Srbije nastaviti sa istim entuzijazmom i odlučnošću kako bi obezbedila svoje mesto u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading