EVO DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Poznato stanje Marka Gudurića!

Autor:

Sport

02.06.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti za Pešića i Srbiju.

EVO DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Poznato stanje Marka Gudurića!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaš Fenerbahčea, Marko Gudurić, zadobio je povredu mišića prvog stepena u prvom meču plej-ofa turskog šampionata protiv Bešiktaša. Iako je bilo zabrinutosti oko njegovog zdravstvenog stanja, nakon pregleda je utvrđeno da će pauzirati sedam do deset dana. Međutim, njegov dolazak na okupljanje reprezentacije Srbije u sklopu priprema za Olimpijske igre 2024. godine ne bi trebalo da bude doveden u pitanje.

Gudurić će morati da pauzira zbog povrede mišića prvog stepena, ali se očekuje da će biti spreman za početak priprema reprezentacije Srbije. Početak priprema planiran je za 17. jun, kada igrači treba da započnu individualne treninge, dok je za 24. jun zakazana zvanična prozivka i početak pripremnog perioda pred odlazak u Pariz.

Srbija se priprema za Olimpijske igre 2024. godine u Parizu, gde će se takmičiti protiv selekcija Sjedinjenih Američkih Država, Južnog Sudana i pobednika kvalifikacionog turnira u Portoriku. Očekuje se da će Gudurić biti deo tima koji će predstavljati Srbiju na ovom prestižnom sportskom događaju.

Gudurić predstavlja važan šraf za Svetislava Pešića. imaće važnu ulogu u predstojećim Olimpijskim igrama. Njegovo iskustvo i veštine doprineće timskom uspehu i konkurentnosti u mečevima protiv jakih protivnika. 

I pored povrede, očekuje se da će Gudurić biti spreman da se pridruži reprezentaciji Srbije na vreme i da će zajedno sa ostalim igračima dati sve od sebe kako bi ostvarili uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbija ima izuzetno jak tim i velike ambicije, a Gudurićev doprinos bi mogao da bude ključan u ostvarenju tih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading