UZALUD PODRŠKA FATALNE ALBANKE! Tragičara Dortmunda u FINALU TEŠI pevačica sa KOSOVA I METOHIJE!

Autor:

Sport

02.06.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima dvoje dece iz propalog braka, potiče iz katoličke porodice koja se u Švajcarsku preselila iz Uroševca.

UZALUD PODRŠKA FATALNE ALBANKE! Tragičara Dortmunda u FINALU TEŠI pevačica sa KOSOVA I METOHIJE!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Dortmunda izgubili su od Real Madrida u finalu Lige šampiona sinoć - 2:0.

"Milioneri" su na taj način ostali bez senzacije i drugog trofeja namenjenom prvaku Evrope, dok je "kraljevski klub" stigao do rekordnog 15. naslova.

Ali, sve je moglo da bude drugačije da je Karim Adejemi bio prisebniji u prvom poluvremenu. Naime, nemački fudbaler nigerijskih korena propisno se obruka na Vembliju, pošto nije uspeo da realizuje dva zicera. U nastavku je imao još jednu solidnu priliku, ali je golman Madriđana Tibo Kurtoa izašao kao pobednik.

Foto: www.profimedia.rs

Adejemi u zicer-šansi

Dovoljno da Adejemi bude proglašen za tragičara ove utakmice, te da ga navijači slavnog nemačkog kluba ponovo uzmu na zub. Kako njega, tako i njegovu izabranicu Loredanu Zefi, čija podrška sa tribina nije bila od pomoći ovog puta. Pristalice Dortmunda i krajem prošle godine osuđivali su ponašanje svog napadača koji je, poput hiptonisanog tinejdžera, zanemarivao klupske obaveze i fokus usmerio ka osam godina starijoj pevačici.

Foto: www.profimedia.rs

Loredana

A, ko je Loredana Zefi?! Radi se o pevačici rep muzike koja je rođena u švajcarskom gradu Lucernu 1995. godine, a nakon što je njena katolička porodica emigrirala iz Uroševca, sa Kosova i Metohije, nešto ranije. Ona je jako popularna u zemlji satova i okolnoj Austriji i Nemačkoj, iako je iza sebe ostavila burnu vezu. Zefijeva je, inače, bila u braku sa kolegom muzičarem takođe iz Uroševca s kojim ima dvoje dece. Od sredine 2021. godine u srećnoj je vezi i često objavljuje fotografije sa Adejemijem na Instagramu, na kojem je prati 3,2 miliona ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading