POLICIJA INTERVENISALA ZBOG TERZIĆA! Velika NEPRIJATNOST ZA TRENERA Dortmunda!

Autor:

Sport

01.06.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras od 21 njegov tim igra protiv Reala u finalu Lige šampiona.

POLICIJA INTERVENISALA ZBOG TERZIĆA! Velika NEPRIJATNOST ZA TRENERA Dortmunda!

Foto: www.profimedia.rs

Zanimljiva uvertira za finale Lige šampiona! Real Madrid i Borusija Dortmund večeras odlučuju o prvaku Evrope od 21 sat, a uoči utakmice na stadionu Vembli dogodila se neprijatnost za trenera Nemaca Edina Terzića.

Perspektivni stručnjak, naime, zaustavljen je od strane lokalne policije dok se u automobilu kretao ka stadionu. Razlog je pomalo bizaran jer, kako tvrde engleski mediji, morao je da propusti ekspediciju Real Madrida. Takav je protokol zapravo, da španski velikan prvi stigne na stadion. Dakle, Terzić i jedan njegov saradnik čekali su na putu dok je prođu Madriđani, a potom je i njemu omogućeno da nesmetno dođe do stadiona, piše "The Sun".

Ovo je 15. međusobni duel između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda, a trofejniji Madriđani, naravno, imaju bolji učinak. Kraljevski klub slavio je na šest utakmica, dok su „milioneri“ tri puta bili bolji, a u pet navrata meč je završen bez pobednika.

Real je na žrebu za grupnu fazu završio u interesantnom društvu, zajedno sa Napolijem, Bragom i Union Berlinom, a taj deo takmičenja je završio kao jedan od dva tima sa svim pobedama, uz branioca trofeja Mančester siti.

Na žrebu za osminu finala su kuglice spojile Real sa Lajpcigom, koji je rutinski eliminisan. Potom je usledio epski dvomeč sa Sitijem I prolazak dalje nakon penala, da bi do velikog finala stigli nakon što su izbacili minhenski Bajern.

Borusija je grupnu fazu takmičenja okončala na prvom mestu sa tri boda više od Pari Sen Žermena, odnosno Milana i Njukasla pet. Na početku nokaut faze Borusija bila bolja od PSV iz Ajndhovena, a potom od Atletika i ponovo PSŽ. “Milioneri” su poslednji put u finalu Lige šampiona igrali 2013. godine u porazu od sunarodnika Bajerna iz Minhena.

Real je ubedljivo najtrofejniji klub na svetu sa čak 14 titula evropskog prvaka, a Dortmund ima jednu iz sezone 1996/97.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading