OPROŠTAJ U VELIKOM STILU! KROS TITULOM PRVAKA EVROPE okončao klupsku karijeru! Ovacije za TROFEJNOG FUDBALERA!

Autor:

Sport

01.06.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real dobio Dortmund sa 2:0.

OPROŠTAJ U VELIKOM STILU! KROS TITULOM PRVAKA EVROPE okončao klupsku karijeru! Ovacije za TROFEJNOG FUDBALERA!

Foto: www.profimedia.rs

Nemačka fudbalska legenda, Toni Kros, okončao je svoju sjajnu klupsku karijeru osvajanjem titule evropskog šampiona sa Real Madridom, dok ga je čitav stadion Vemblija ispratio gromoglasnim aplauzom. Sudbina je htela da Kros postane evropski šampion sa Real Madridom u svom poslednjem meču karijere, obeležavajući time svoju šestu titulu u ukupno. Kros je pružio fantastičnu partiju u finalu Lige šampiona, pružajući ključnu asistenciju za prvi gol postignut od strane Danija Karvahala iz kornera. U 85. minutu, Anćeloti je zamenio Krosa za Modrića, što je izazvalo da se ceo stadion digne i aplaudira legendarnom nemačkom vezisti.

Karijera Krosa obeležena je neviđenim nivoom uspeha, a njegov šesti naslov Lige šampiona služi kao svedočanstvo njegovim izuzetnim dostignućima. Njegov put od obećavajućeg mladog talenta do iskusne fudbalske ikone zarobio je srca navijača i učvrstio njegov status jednog od najuspešnijih igrača u sportu.

Kako je poslednji zvižduk označio kraj Krosove igračke karijere, emotivna atmosfera na Vembliju odražavala je dubok uticaj koji je imao na svet fudbala. Stojeći aplauz publike simbolizovao je njihovo duboko poštovanje i divljenje prema legendarnom vezisti.

Toni Kros ostavlja iza sebe nasleđe izvrsnosti i sportskog duha, oličavajući kvalitete pravog fudbalskog majstora. Njegov neprocenjiv doprinos Real Madridu i sportu u celini će se pamtiti godinama, osiguravajući da njegovo ime ostane urezano u anale fudbalske istorije.

Ostalo mu je da odigra još Evropsko prvenstvo za Nemačku u otadžbini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading