MIJAT PONIZIO DORTMUND: Realu dovoljno PET MINUTA! BELI DRES je čudo!

Autor:

Sport

01.06.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni napadač o očekivanjima u finalu.

MIJAT PONIZIO DORTMUND: Realu dovoljno PET MINUTA! BELI DRES je čudo!

Foto: Starsport

Legendarni napadač Predrag Mijatović golom u Amsterdamu 1998. doneo je Realu pehar Lige šampiona poslije duge tri decenije čekanja. 

Bila je to najava velike dominacije giganta iz Madrida u narednom veku, a uoči večerašnje bitke za 15. trofej u eliti rekao je sledeće:

- Veliki uticaj ima taj trenutak kada izađete na teren i vidite beli dres - poručio je za Radio Kadena Ser u najavi večerašnjeg finala Lige šampiona između Reala i Borusije Dortmund.

Mijatović nema dilemu ko je favorit na "Vembliju" od 21 sat.

- Na papiru je to svakako Real, bez sumnje, njegovi igrači se osećaju veoma udobno u ovom takmičenju - naglasio je Mijatović, pa nastaivio:

- Moramo da poštujemo i drugu ekipu koja je stigla do finala. Međutim, Real bi trebalo da ima veoma loše veče, a Borusija da odigra utakmicu na granici savršenstva da bi pobedila.U Dortmundu će se nadati da Real neće imati svoj dan, ali čak i da se to desi Mariđanima je dovoljno i pet minuta - i u Borusuju to dobro znaju.

Vratio se još jednom na veličinu Reala...

- Rivali vide dres koji je u ovom veku šest puta osvajao Ligu šampiona, igrače koji izlaze sa ogromnim samopouzdanjem i sigurno da razmišljaju - oni su sve to ostvarili, sve to puno vredi - zaključio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading