MADRIĐANI BLISTAJU NAKON 15. TITULE! Anćeloti: Ne mogu da se naviknem! Belingemova najlepša noć u životu i ISKRENI HEROJ KARVAHAL!

Autor:

Sport

01.06.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dortmund slomljen u drugom poluvremenu.

MADRIĐANI BLISTAJU NAKON 15. TITULE! Anćeloti: Ne mogu da se naviknem! Belingemova najlepša noć u životu i ISKRENI HEROJ KARVAHAL!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida po 15. put u klupskoj istoriji osvojili su Ligu šampiona. Kraljevski klub je na “Vembliju” pobedio Borusiju Dortmund sa 2:0 golovima u drugom poluvremenu.

Golovi vredni devete uzastopne pobede u finalima najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu delo su Danija Karvahala i Vinisijusa Žuniora.

Po završetku meča impresije je izneo legendarni trener Madriđana, Karlo Anćeloti, koji je sedmi put osvojio evro-titulu.

- Ne možete da se naviknete na ovakve stvari. Bilo je veoma teško, teže nego što se očekivalo. U drugom poluvremenu smo igrali bolje, delovali uravnoteženije i manje gubili loptu. Vinisijus i ja smo razgovorali. U prvom poluvremenu smo bili lenji i dosta gubili loptu, a Borusija je igrla baš kako je želela - kazao je slavni starteg, a potom se osvrnuo na oproštaj Tonija Krosa:

- Malo je Tužno što Toni odlazi u penziju! To je njegova odluka i moramo je poštovati. Ostavio je mnogo toga u beleškama.

Ponosan je bio i Džud Belingem, nova zvezda "kraljevića".

- Oduvek sam sanjao da igram ovakve utakmice. Ne umem ja ovo da opišem. Definitivno najlepša noć u mom životu. Govoriće se o ovome, o perfektnoj sezoni. Nisam mogao bolji san da imam od ovog što se desilo. Tako sam zahvalan saigračima, porodici, ekipi iza scene, našim fizioterapeutima, svima tamo... Ovo je uspeh jedne velike grupe ljudi - rekao je Belingem nakon meča za TNT sports.

I strelac vodećeg gola Dani Karvahal bio je srećan,

- Nismo zaslužili imati nerešen rezultat nakon prvog dela, ali to je nogomet! Jako smo srećni - ističe Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading