DEBITUJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Reprezentativac Srbije SREĆAN zbog POZIVA! Evo šta misli o ŠANSAMA za drugi krug!

Autor:

Sport

01.06.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" se pripremaju za mečeve protiv Švedske i Austrije.

DEBITUJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Reprezentativac Srbije SREĆAN zbog POZIVA! Evo šta misli o ŠANSAMA za drugi krug!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije se priprema za Evropsko prvenstvo, a Veljko Birmančević je izrazio svoje oduševljenje što je dobio poziv da se pridruži ekipi.

On ističe da je prezadovoljan svojom prošlom sezonom, tokom koje je postigao mnogo golova i osvojio ligu i Kup. Naglašava da je spreman da se bori za svoje mesto u reprezentaciji i da će dati sve od sebe, bez obzira na to koliko minuta dobije na terenu.

- Odličan je osećaj. Presrećan sam i zahvalan što sam dobio poziv. Prezadovoljan sam što sam opet ovde. Ja sam ovde došao iz odlične sezone, postigao dosta golova. Osvojio ligu i Kup. Došao sam ovde da se borim, koliko god da dobijem šansu, pet minuta, deset... Došao sam da igram kao u klubu. Da dam sve od sebe na terenu. Koliko god bude šanse, ja sam tu da pokažem svoje - rekao je srpski vezista i nastavio u istom tonu:

- U formaciji  4-4-2 ili 4-4-3, igram kao levo krilo ili kao desno krilo, mogu i iza špica. Samo da igram u napadu, moja najveća vrlina je da napadam prostor i dubinu, moje mišljenje je da nema puno igrača koji to napadaju. U tom segmentu, mislim, da mogu da pomognem timu i reprezentaciji. Pokušavam da radim to i u klubu i u reprzeentaciji, gde god da se nalazim.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Veljko Birmančević

Srpski reprezentativac je poznat po svom borbenom duhu i predanosti na terenu. Ističe da uvek daje sve od sebe kako na treningu, tako i na utakmici, te da je to njegov mentalitet koji ga vodi ka uspehu. Njegova posvećenost igri i timu mogu biti od presudnog značaja za reprezentaciju.

- Uvek igram utakmicu po utakmicu. Volim da odigram i odradim sve u klubu. U međuvremenu, postizao sam puno golova i u finalu Kupa i u raznim takmičenjima. Pred kraj sam video da bih mogao da budem blizu poziva. Svakako sam nastavio da radim punim gasom, kao što uvek radim. Očekivao sam malo, ali nisam znao da će biti sto odsto. Dajem sve od sebe na terenu. Svi igrači znaju kako se borim na treningu, na utakmici i mislim da je to merilo kako treba da se bori za klub i reprezentaciju i to je neki naš mentalitet.

Vezista Sparte iz Praga izražava uverenje da reprezentacija Srbije ima potencijal da prođe u narednu fazu takmičenja.

- Ja sam siguran. Mentalitet je najbitniji u fudbalu. Ako ti imaš taj mentalitet, kao što ovde ima igrača koji su osvajali lige i kupove, to je potrebno. Mislim da, ako budemo trnenirali, kao prošle nedelje, i ako nastavimo ovako, mislim da možemo da prođemo u sledeći krug što je nas cilj - istakao je Birmančević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading