MITAR GA DAO PROTIV RONALDA U FINALU! Srbin vodi Al Hilal do JOŠ JEDNOG TROFEJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.05.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešeta Mitrogol odakle god stigne!

MITAR GA DAO PROTIV RONALDA U FINALU! Srbin vodi Al Hilal do JOŠ JEDNOG TROFEJA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Al Hilala, trenutni šampioni nacionalnog prvenstva Saudijske Arabije, su na korak do osvajanja još jednog pehara, ovoga puta u nacionalnom Kupu. U finalu, ekipa Al Hilala vodi sa 1:0 protiv Ronaldovog Al Nasra, a strelac jedinog gola bio je srpski napadač Aleksandar Mitrović u 15. minutu utakmice. Mitrović je ispratio sjajan centaršut Malkolma i preciznim udarcem glavom savladao protivničkog golmana, ostavljajući navijače Al Hilala u transu.

Finale Kupa ima poseban značaj za Saudijce, koji ga smatraju podjednako prestižnim kao i prvenstvo. Trofej Kupa tradicionalno sponzoriše sam kralj Saudijske Arabije Salman, što ovom takmičenju daje dodatnu važnost.

Kristijano Ronaldo, i pored toga što je izgubio prvenstvo, dobio je utešnu nagradu kada mu je uručena Zlatna kopačka za najboljeg strelca lige sa 35 postignutih golova, ali će definitivno sanjati Mitra s obzirom na to koliko puta mu je u karijeri došao glave...

Nažalost, ovog puta ne gledamo Milinković-Savića u finalu, budući da je zaradio suspenziju u polufinalu i mora da je odsluži. To će predstavljati ozbiljan izazov za njegov tim, a trener Žorž Žezus je uspeo da izrotira na toj poziciji i nađe najbolje rešenje.

Mitrović i Ronaldo vode borbu za zvanje najboljeg strelca, pri čemu su obojica postigli po tri pogotka u dosadašnjim fazama takmičenja, ali je nakon ovog gola Mitar u prednosti. Ovo će biti poslednji susret Al Hilala i Al Nasra ove sezone, ali ne nužno i poslednji duel Mitrovića i Milinković-Savića sa Ronaldom, uzevši u obzir njihovo učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading