ZVEZDAN TERZIĆ O ODNOSU SA NEBOJŠOM ČOVIĆEM: "Čestitam mu na osvajanju ABA, on je USPEŠAN čovek!

Autor:

Sport

27.05.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SD Crvena zvezda je ove sezone dominiralo na dva najveća fronta.

ZVEZDAN TERZIĆ O ODNOSU SA NEBOJŠOM ČOVIĆEM: "Čestitam mu na osvajanju ABA, on je USPEŠAN čovek!

Foto: Republika/Ognjen Janković, Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su primarni cilj za ovu sezonu - osvojili su duplu krunu. U velikom stilu su to i proslavili, budući da se hiljade navijača uputilo sa Marakane pravo na Kalemegdan gde su delije zajedno sa igračima i stručnim štabom priredile spektakl. Ovo je osma titula šampiona Srbije, a četvrta dupla kruna u poslednjih deset godina - baš od kako je u klub stigao Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde se okitio još jednim peharom za vreme svog mandata u Ljutice Bogdana, o čemu je, kao i o mnogim drugim stvarima, govorio za Republiku u velikom intervjuu.

Između ostalog, Terzić se osvrnuo i na odnos sa predsednikom KK Crvena zvezda Nebojšom Čovićem i istakao da je on potpuno korektan, a komentarisao je i uspehe košarkaša.

Republika

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Zvezdan Terzić

- Sa Čovićem imam korektan odnos, nismo prijatelji koji se druže svakodnevno, ali imamo uvažavanje i ovom prilikom mu čestitam za osvajanje AdmiralBet ABA lige. Iskreno, očekivao sam bolje rezultate u Evroligi. Čovića mogu da okarakterišem kao jednog uspešnog čoveka za sve ove godine u Zvezdi - poručio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

odnosu Terzića sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem, mnogobrojnim uspesima, planovima za budućnost, potencijalnim transferima, igračkom kadru, budžetu Crvene zvezde i mnogim drugim temama možete pročitati u velikom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading