TERZIĆ O NAJTEŽIM DANIMA U ŽIVOTU: Da nisam imao te PROBLEME, danas ne bih OVAKO USPEŠNO vodio Zvezdu!

Autor:

Sport

27.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Život je surov, treba se sa time nositi"

TERZIĆ O NAJTEŽIM DANIMA U ŽIVOTU: Da nisam imao te PROBLEME, danas ne bih OVAKO USPEŠNO vodio Zvezdu!

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić "napuniće" deceniju na Marakani u junu, a zaključno sa ovosezonskom duplom krunom tokom svog mandata osvojio ih je ukupno četiri, dok je samih titula bilo duplo više. Ipak, pre nego što je usledio period uspeha u Ljutice Bogdana, život Zvezdana Terzića bio je veoma buran.

Čelnik crveno-belih se jedno vreme nalazio u bekstvu od državnih organa kada je optužen za malverzacije u transferima tokom mandata u OFK Beogradu.

Mi smo ga upitali da li je vreme kada je bio predmet gonjenja državnih organa, a sada je oslobođen optužbi pravosnažno, bio najcrnji deo iz njegovog života.

Republika

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Zvezdan Terzić

- Sigurno da nije bilo prijatno, ali ja sam u životu imao mnogo izazova, mnogo prepreka. Ja život sagledam kao dugačku priču sastavljenu iz lepih i loših epizoda. Ja to gledam kao na jednu ružnu epizodu, posle kiše će doći sunce. Čovek mora da bude spreman na te teške trenutke. Ja sam se iskalio kao klinac, tako sam i formiran i od genetskog koda. Ja ne bih ni uspeo u Zvezdi da sam drugačiji. Ali kažem, život, je surov, treba se sa time nositi. Pogotovo na ovom području gde smo rođeni i gde živimo. Za rukovođenje Zvezdom potreban je kompletan čovek sa velikim iskustvom, i sigurno je da je moj život koji sam živeo pre Zvezde pomogao da probleme rešavam sa lakoćom sa kojom ih rešavam - rekao je čelnik crveno-belih.

Ovom pričom zatvoren je celokupan intervju, a odnosu Terzića sa Draganom Stojkovićem, Nebojšom Čovićem, Partizanom, kao i mnogobrojnim uspesima, planovima za budućnost, potencijalnim transferima, igračkom kadru, budžetu Crvene zvezde i mnogim drugim temama možete takođe pročitati na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading