NOVAK ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA I ZA TO JE KRIV GORAN IVANIŠEVIĆ: Hrvat dao sebi za pravo da BIRA NASLEDNIKA

Autor:

Sport

29.05.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole opet igra sa više žara i to na Rolan Garosu.

NOVAK ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA I ZA TO JE KRIV GORAN IVANIŠEVIĆ: Hrvat dao sebi za pravo da BIRA NASLEDNIKA

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković pobedio je Francuza Pjera Erbera rezultatom 3:0 i prošao u drugo kolo Rolan Garosa gde ga čeka Španac, Roberto Karbaljes Baena. Osim što je opet imao onaj žar u očima dok je igrao, kod Noleta je u odnosu na prethodne turnire i novi ime u njegovom boksu.

Posle rastanka sa Goranom Ivaniševićem i kratke saradnje sa Nenadom Zimonjićem, tu je sada Boris Bošnjaković, poznat po tome što je bio prvi trener u Novak teniskom centru. To je sigurno bila dobra referenca za Srbina, ali hrvatski mediji pišu da je jedan od zaslužnih za njegovo dolazak upravo njihov Ivanišević.

Republika

Foto: Printksrin

Boris Bošnjaković

Naime, Goran je bio, navodno, taj koji je insistirao da im je potreban Bošnjaković kako bi analizirao Noletovu igru i uvideo gde škripi. On je i došao u tim, ali se Hrvat nije sreo sa Bošnjakovićem jer je u međuvremenu on otišao. Inače, Bošnjaković, koji ima preko 20 godina iskustva u tenisu, izrazio je privilegiju što radi sa nekim od najvećih imena u sportu, uključujući i Đokovića, i istakao je svoj cilj da bude više od samo trenera - želi da bude mentor i izvor inspiracije za one koji vole tenis. Njegovo bogato iskustvo i težnja da bude više od trenera čine ga vrednim dodatkom Đokovićevom timu.


Bio je u Novakovom boksu, uz suprugu Jelenu, i Karlos Gomez-Herrera, Noletov sparing partner, a tu je i povratnik Gebhard Fil Grič.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading