STOJKOVIĆ O PRODUŽETKU UGOVORA: ''Nemojte da mislite da nisma mogao finansijski da puno bolje prođem!''

Autor:

Sport

31.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Ponude koje sam imao u martu sam odbio upravo zbog FSS-a'' - naveo je Piksi.

STOJKOVIĆ O PRODUŽETKU UGOVORA: ''Nemojte da mislite da nisma mogao finansijski da puno bolje prođem!''

Foto: Starsport

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković obratio se javnosti na konferenciji za medije u Staroj Pazovi. Piksi je produžio saradnju sa FSS-om do 2026. godine i dotakao se ugovora.

- Ugovor i produžetak saradnje je dogoovor dveju strana. Ja sam sa sobom to ne mogu da potpišem. Meni daje ekstra potivaciju da mogu da radim i daje mi kontinuitet na period koji je ispre dnas po pitnaju igrača, svega, promena u timu. Mislim da je to dobra poruka i za igrae, da će znati i imati istog selektora i u narednom periodu. Drago mi je da predstavljam svoju zemlju. Ponude koje sam imao u martu sam odbio upravo zbog FSS-a. Nemojte da mislite da nisma mogao finansijski da puno bolje prođem i da zaradim puno više para. To nije bio moj motiv. To što se ranije i dogovorilo, egzekucija je bila ovih dana - istakao je Piksi i nastavio:

- Tražio sam da se završi prvenstvo, znajući da ide Skupština. Nisam hteo da potpisujem po nekim kancalarijama da niko ne zna. To nije moj stil rda, niti sam to želeo. Da li je neko srećan ili nije, ne ulazim u to. Biće i ovh i onih. Ima dosta njih koji bi da mi vide leđa, to nije bitno. Bitno je da je postignut dogovor, na kraju krajeva, i zbog rezultata nastavljamo da imamo kontinuitet. Čini me ponosnim da predstavljamo svoju zemlju. Voditi svoju zemlju i klub je potpuno druga dimenzija - jasan je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading