MRKELA OTKRIO PLANOVE ZVEZDE U PRELAZNOM ROKU! Tražimo igrače na OVIM pozicijama!

Autor:

Sport

28.05.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli predstavili Luku Ilića.

MRKELA OTKRIO PLANOVE ZVEZDE U PRELAZNOM ROKU! Tražimo igrače na OVIM pozicijama!

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Crvena zvezda je predstavila Luku Ilića kao novo pojačanje, a predstavnicima medija na današnjoj promociji najpre se obratio sportski direktor kluba, Mitar Mrkela.

- Zadovoljstvo nam je što je Luka Ilić ponovo s nama. Luka je dobro pozato lice na Marakani, odrastao je ovde, odigrao jednu sezonu za Zvezdu, uzeo titulu, zatim otišao u veliki Siti i bio na pozajmicama. Sigurno je veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. Verujem da ovaj igrač velikog talenta dolazi bolji i spremniji za ono što ga čeka u Zvezdi da ima još dosta da pokaže, dosta snova koje nije ostvario za tu jednu sezonu koliko je igrao u Zvezdi - rekao je Mrkela na promociji mladog fudbalera.

Foto: Starsport

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela 

Osvrnuo se sportski operativac crveno-belih i na atkivnosti u letnjoj fudbalskoj pijaci:

- Aktivni smo u ovom prelaznom roku tražimo štopera, levog beka i krilo, a o imenima ne bih govorio - ostao je zagonetan Mitar Mrkela.

Luka Ilić je karijeru počeo na Marakani, prošavši sve selekcije srpskog šampiona, da bi potom bio prodat Mančester sitiju u tandemu sa bratom Ivanom, transfer je vredeo 5,5 miliona evra.

Posle pozajmica u holandskim NAK Bredi i Tventeu, francuskoj Troa i sjajnih partija u TSC-u iz Bačke Topole, vratio se u Crvenu zvezdu, sa željom da joj pomogne u narednom napadu na Ligu šampiona.

Srpski prvak, podsetimo, takmičenje za najelitniji evropski rang, počinje od plej-ofa i sigurno ima obezbeđenu grupnu fazu Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Istina

28.05.2024 17:53

Ovaj ne pomenu špica? Mi smo ga onda ugasili ako uđemo sa prvim napadačem Endiajeom kad dečko pojma nema,sapliće se na loptu.