ŠOK! ANĆELOTI ODLAZI IZ REALA!?: ''Povući ću se kada osvojim Ligu šampionu!''

Autor:

Sport

29.05.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak se oseća lepo u Madridu.

ŠOK! ANĆELOTI ODLAZI IZ REALA!?: ''Povući ću se kada osvojim Ligu šampionu!''

Foto: Tanjug/AP

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti, čija se bogata karijera proteže kroz uloge igrača i menadžera, možda će već u subotu zaključiti svoju trofejnu karijeru. U izjavi za list "Republika", Italijan je dao naslutiti da bi mogao da se povuče nakon osvajanja još jedne Lige šampiona sa Kraljevima, klubom u kojem želi da završi svoju karijeru.

- Povući ću se kao menadžer Reala, ali prvo želim da osvojim još jednu Ligu šampiona. Moja karijera će se završiti u Realu. Sve dok me u Realu žele, biću tu za klub - istakao je Anćeloti i dodao:

- Nisam opsednut poslom. Nikad nisam, nisam čak ni fudbalom. Dopadao mi se kao igraču, kao menadžeru, ali ne ludim zbog toga - objasnio je Italijan.

Iako je često viđen kao smiren i staložen, Anćeloti je otkrio da su mu najteži trenuci upravo sati pred početak utakmice.

- Čudno je, ali obično sam stvarno nervozan pre utakmice. Dva ili tri sata pre nje ne osećam se dobro. Srce mi radi brže, loše misli mi naviru, 'daće nam gol, šta ćemo da uradimo?' Kada sam sam pre meča, pokušavam da zaspim, ali nisam u stanju. Čim sudija da zvižduk za početak, smirim se. Ah, konačno počinjemo utakmicu. I tada nemam straha. Strah je tu pre meča, a kada počne, tu je optimizam. Ići će dobro. Prilično čudno. Moji otkucaji srca padaju sa 120 na 90. Bilo da meč ide dobro ili loše, kontrolišem se. Na konferenciji za medije je sve pod kontrolom. A to je zato što nisam opsednut - naveo je Karlo Anćeloti.

Anćeloti je u svojoj karijeri vodio klubove poput Ređijane, Parme, Juventusa, Milana, Čelsija, Pari Sen Žermena, Bajern Minhena, Evertona, Napolija, a ovo mu je drugi mandat na klupi Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading