LEPA SUMA: Poznato koliko će inkasirati Slavko Vinčić deljenjem pravde u finalu Lige šampiona!

Autor:

Sport

29.05.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovencu pozamašna suma.

LEPA SUMA: Poznato koliko će inkasirati Slavko Vinčić deljenjem pravde u finalu Lige šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Slavko Vinčić

Slovenački sudija Slavko Vinčić će zaraditi značajnih 10.000 evra za vođenje dugo očekivanog finalnog susreta Lige šampiona između Real Madrida i Borusije Dortmunda na stadionu Vembli ovog subote u 21:00 čas. Iako je ova suma impresivna, stavlja se u perspektivu kada se uporedi sa bonusima Realovi igrača, koji mogu da zarade neverovatnih 1,4 miliona evra ukoliko osvoje dugo priželjkivanu "trostruku krunu" pobedom nad nemačkim timom.

Vinčićevi pomoćnici takođe mogu očekivati značajne iznose. Njegovi pomoćnici će dobiti po 3.000 evra svaki, dok će Video asistent sudije (VAR) dobiti bonus od 4.000 evra. Dodatno, pomoćni Video asistent sudije (AVAR) će zaraditi 2.000 evra, a četvrti sudija će poneti kući 1.500 evra za svoj doprinos visokonaponskom susretu na Vembliju.

 

Vredno je napomenuti da su otkrića Marce osvetlila strukturu kompenzacije sudija u Španiji. Ovi zvaničnici dobijaju fiksnu mesečnu platu od 12.500 evra (što iznosi 137.000 evra bruto godišnje). Pored ove osnovne plate, sudije se nadoknađuju za svaku utakmicu koju sude, pri čemu je standardna stopa postavljena na 4.200 evra po utakmici (smanjena na 2.100 evra u slučaju VAR sudija).

Finansijske nagrade za sudije utakmica, posebno u visokoprofilnim susretima poput finala Lige šampiona, ističu značajne sume uključene u vrhunsko sudjenje fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading