NAŠAO SE NA PIKSIJEVOM SPISKU, A SADA GA ŽELI ZVEZDA: Crveno-beli krenuli u ofanzivu na sjajnog igrača iz Superlige!

Autor:

Sport

28.05.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač TSC-a na meti Zvezde.

NAŠAO SE NA PIKSIJEVOM SPISKU, A SADA GA ŽELI ZVEZDA: Crveno-beli krenuli u ofanzivu na sjajnog igrača iz Superlige!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je nakon uspešnog dovođenja Luke Ilića, blizu ostvarenja još jednog značajnog povratka - Nemanje Stojića, koji će uskoro zaigrati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Prema informacijama Kurira, Crvena zvezda je praktično postigla dogovor sa ovim defanzivcem, koji je nekada bio deo omladinske škole ovog kluba.

Nemanja Stojić (26) je prošao kroz omladinsku školu Crvene zvezde zajedno sa poznatim imenima poput Luke Adžića, Uroša Račića, Lazara Romanića, Aleksa Terzića i Veljka Nikolića. Nakon toga je karijeru gradio kroz angažmane u Grafičaru, Metalcu iz Gornjeg Milanovca i TSC, da bi sada bio na pragu povratka na Marakanu. Za ovaj transfer, kao i za Igora Miladinovića, Crvena zvezda je spremna da plati milionsko obeštećenje.

Foto: Starsport

 

Nemanja Stojić se našao na spisku od 26 igrača selektora srpske fudbalske reprezentacije Dragana Stojkovića i biće deo tima koji će se takmičiti na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Trenutno ima važeći ugovor sa TSC-om do juna 2025. godine, a ove sezone je ostvario impresivne statistike - odigrao je 38 utakmica u svim takmičenjima, sa 3.319 minuta provedenih na terenu, postigao četiri gola i zabeležio tri asistencije.

Konačna odluka o transferu Nemanje Stojića doneće čelnici TSC-a, ali je sam igrač već dao "zeleno svetlo" Crvenoj zvezdi. Očekuje se da će ovaj povratak biti još jedan korak ka jačanju tima Crvene zvezde i da će navijači sa nestrpljenjem pratiti povratak još jednog talentovanog igrača na Marakanu. S obzirom na dosadašnje uspehe i talenat koji poseduje, Nemanja Stojić bi mogao biti značajno pojačanje za ekipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading