FSS NIJE IMAO DILEMU! Poznato ko će SUDITI meč Zvezde i Vojvodine!

Autor:

Sport

20.05.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale nacionalnog kupa igra se na stadionu Lagator u Loznici.

FSS NIJE IMAO DILEMU! Poznato ko će SUDITI meč Zvezde i Vojvodine!

Foto: Starsport

Fudbalski savez Srbije (FSS) objavio je da će Milan Ilić biti glavni sudija finalne utakmice Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine.

Arbitar iz Ćuprije će imati podršku pomoćnika Aleksandra Marjanovića i Marka Đuričića, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Marko Ivković. Delegat na finalu biće Radenko Stevović, a posmatrač Dragan Radulović. U VAR sobi će biti Lazar Lukić i Pavle Tomić.

Finalna utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine zakazana je za sutra u 20 časova i 15 minuta na stadionu Lagator u Loznici. Novi-stari šampion Superlige će braniti trofej, a očekuje se veliki fudbalski spektakl beogradskih i novosadskih crveno-belih.

Foto: Starsport

Milan Ilić deliće pravdu u finalu Kupa Srbije

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izjavio je da je ekipa spremna na sve izazove, uključujući i eventualni izvođenje penala.

Igraju dobro, kompaktno, imaju svoje mehanizme. Vojvodina ne može nikad da se gleda kroz pojedince, uvek mora da se posmatra kao tim. Obratićemo pažnju na ekipu, a određeni igrač se uvek istakne - rekao je Milojević, naglasivši da očekuje veliki broj navijača na Lagatoru:

- Očekujem dobru atmosferu. Imam informacije da je Lagator lep stadion, kao i da je teren dobar. Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju - istakao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading