PETROVIĆ JE FANTASTIČAN! Trener Čelsija nahvalio Srbina: RASTE, ZRELIJI JE!

Autor:

Sport

15.05.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poketino je zadovoljan.

PETROVIĆ JE FANTASTIČAN! Trener Čelsija nahvalio Srbina: RASTE, ZRELIJI JE!

Foto: www.profimedia.rs

Trener Čelsija Maurisio Poketino zadovoljan je partijama golmana Đorđa Petrovića, novog reprezentativca Srbije u fudbalu.

U finišu sezone "plavci" beleže sve bolje rezultate na terenu, ali dok im nisu cvetale ruže u timu sa Stamford Bridža svetla tačka bio je Đorđe Petrović.

Dvadesetčetvorogodišnji čuvar mreže je stigao u avgustu 2023. godine i šansu je dobio nakon povrede prvog golmana Roberta Sančeza.

Prethodno, Đorđe Petorivć je karijeru gradio u Nju Inglandu i Čukaričkom.

- Naravno da imamo igrače koji napreduju i postaju zreliji. Oni proživljavaju svoje prvo iskustvo u Premijer ligi. Golman je došao iz američke MLS-a i radi fantastično, raste i otkriva kako je igrati u najtežoj konkurenciji - kaže strateg Čelsija.

Foto: Tanjug/AP

Poketino

Teško je bilo naći dobitnu kombinaciju, izboriti se sa mnoštvo povreda.

- Želim da budem iskren, prevelika je istorija fudbalskog kluba Čelsi, to je danas nemoguće, ali ćemo se vremenom poravnati. Mislim da navijači vide šta radimo, da radimo fantastičan posao jer su situacija i okolnosti zaista loše. Da ostanemo mirni, radimo i stvarno verujemo u ono što radimo”, poručio je Poketino pred poslednja dva kola Premijer lige gde bi sa dva trijumfa i plasmanom u Evropu bio značajno popravljen utisak o sezoni - zaključio je argentinski stručnjak Mauricio Poketino.

Petrović je ove sezone branio na 29 mečeva i sedam puta sačuvao mrežu netaknutom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading