OVAKO NEŠTO NIKADA NISTE VIDELI: Golman pronašao neverovatan način da "ukrade" vreme - sudija ipak nije naseo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska se smatra "kolevkom fudbala", ali očigledno i danas predstavlja inspiraciju mnogima koji unose novine u ovu igru.

OVAKO NEŠTO NIKADA NISTE VIDELI: Golman pronašao neverovatan način da "ukrade" vreme - sudija ipak nije naseo! (VIDEO)

Foto: Tiktok.com/printscreen

Takmičenja u nižim engleskim rangovima stigla su do same završnice. Vodeći klubovi u svojim ligama odigravaju plej-of mečeve za plasman u viši takmičarski rang, ali jedan od mečeva poluprofesionalnog ranga privukao je veliku pažnju sportske javnosti širom sveta.

Naime, golman ekipe Brentvuda, u polufinalnom duelu plej-ofa pronašao je neverovatan način da u samom finišu meča "ukrade" koji sekund u momentima kada je njegova ekipa imala rezultat koji joj je obezbeđivao plasman u finale doigravanja.

U duelu protiv Beri Tauna, pri vođstvu svoje ekipe rezultatom 3:1, čuvar mreže Melvin Minter se pripremao da izvede bekovski udarac. Sasvim uobičajeno je krenu ka lopti, a kada se očekivao udarac, on je kao pokošen pao na travu, nakon čega se lagano pridizao uz bolnu grimasu držeći se za desni kuk.

Navijači Brentvuda su navedeni potez svog golmana sa oduševljenjem prihvatili, ali se on ni malo nije svideo deliocu pravde koji je potez Mintera okarakterisao kao namerno odugovlačenje i dodelio mu je žuti karton.

Vrlo brzo je navedeni snimak postao viralan na društvenim mrežama.

 

 

Treba napomenuti da je navedeni duel i okončan rezultatom 3:1 što je Brentvudu bilo dovoljno da se plasira u veliko finale u kojem su kasnije poraženi od Boversa nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 3:2. U regularnom delu meča rezultat je bio 1:1.

Nakon meča mnogi ljubitelji fudbala su Mintera upoređivali sa golmanom Aston Vile Emijem Martinezom koji je na Ostrvu poznat po odugovlačenju igre, a navijači su istakli da je Mineter u velikoj meri prevazišao i "jedinicu" kluba iz Birmingema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading