BIZARNO: Fudbaler napadnut kiselinom u tržnom centru - iživljavanje nad sportistima sve je učestalije! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija napada na fudbalere u Maleziji je nastavljena.

BIZARNO: Fudbaler napadnut kiselinom u tržnom centru - iživljavanje nad sportistima sve je učestalije! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nedavni napad na malezijskog fudbalera Fejsala Halima u tržnom centru u Petaling Džaji izazvao je talas šoka i zabrinutosti širom Malezije. Halim, koji nastupa za klub Selangor, zadobio je opekotine drugog stepena po vratu, ramenu, šakama i torzu nakon što je napadnut kiselinom u ovom tržnom centru. Ovaj incident usledio je samo tri dana nakon napada na igrača malezijske fudbalske reprezentacije Akjara Rašida, koji je bio meta napadača ispred svoje kuće gvozdenom šipkom.

Predstavnik kluba Selangor, Najvan Halimin, snažno je osudio nasilje i pozvao policiju da privede počinioce pravdi. Fotografija povređenog Halima postala je viralna na društvenim mrežama, prikazujući tragove opekotina na njegovom gornjem delu tela, što je dodatno šokiralo javnost. Šef lokalne policije Azli Nor izjavio je da su osumnjičeni za napad na Rašida pobegli nakon što su ukrali novac od njega. Predsednik fudbalske federacije Malezije, Hamidin Mohamed Amin, izrazio je razočaranje i tugu zbog ovih napada, te je istakao da cela Malezija moli za brz oporavak ova dva fudbalera.

 

 

Ovi napadi su izazvali veliku zabrinutost među javnošću i sportskom zajednicom Malezije. Mnogi su osudili ovakav vid nasilja i istakli potrebu za hitnim preduzimanjem mera kako bi se zaštitili sportisti od ovakvih napada. Ovi incidenti su podsetili javnost na važnost bezbednosti sportista i potrebu za adekvatnom zaštitom kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti.

Apeli za brz oporavak Fejsala Halima i Akjhara Rašida odjekuju Malezijom, dok javnost iskazuje podršku ovim fudbalerima u njihovom procesu oporavka. Nadanja i molitve za povratak ova dva fudbalera na teren postaju sve glasnija, dok se čitava zajednica ujedinjuje u nadi da će se ovi napadi osuditi i da će sportisti biti zaštićeni od sličnih incidenata u budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading