ZIDAN PRATI DEŠAVANJA NA OSTRVU: Legendarni Francuz se nudi ovom velikanu!

Autor:

Sport

20.04.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio odličan potez crvenih-đavola.

ZIDAN PRATI DEŠAVANJA NA OSTRVU: Legendarni Francuz se nudi ovom velikanu!

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Prema informacijama francuskog lista Lekipa, Zinedin Zidan pažljivo prati dešavanja na Old Trafordu i čak bi radije preuzeo Mančester Junajted nego Bajern. Ova vest je izazvala veliko interesovanje širom sveta, s obzirom na to da je Zidan jedan od najcenjenijih trenera u fudbalskom svetu.

Prethodnih dana su svetski mediji izveštavali da je Zidan prvi izbor Bajerna za naslednika Tomasa Tuhela, koji će napustiti klub na kraju sezone. Pored Zidana, kao potencijalni kandidati pominju se i Italijan Roberto De Zerbi iz Brajtona i Ralf Ragnik, bivši menadžer Mančester Junajteda.

Mančester Junajted se već godinama bori da pronađe pravog trenera, nakon odlaska legendarnog Aleksa Fergusona 2013. godine. Tokom proteklih godina, na klupi ovog engleskog kluba smenjivali su se brojni treneri poput Dejvida Mojesa, Rajana Gigsa (kao igrač-menadžera), Luja Van Gala, Žozea Murinja, Ole Gunara Solšera, Ralfa Rangnika i trenutno Erika Ten Haga. Iako Ten Hag trenutno vodi tim od 2022. godine, čelnici kluba gube sve više poverenja u njega.


Očigledno je da je Zidanov potencijalni dolazak na Old Traford izazvao veliku pažnju javnosti, a ostaje da se vidi kako će se ova situacija razvijati. Fudbalski svet sa nestrpljenjem očekuje odluku Zinedina Zidana o daljoj karijeri i mogućem preuzimanju jednog od najvećih klubova u Engleskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading