REMI JUVENTUSA I KALJARIJA NA SARDINIJI: Ni Vlahovićev gol nije bio dovoljan Bjankonerima za pobedu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara Dama ostala bez pobede.

REMI JUVENTUSA I KALJARIJA NA SARDINIJI: Ni Vlahovićev gol nije bio dovoljan Bjankonerima za pobedu! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Kaljarija i Juventus odmerili su snage u okviru 33. kola Serije A od 20.45 i remizirali rezulatom 2:2. Bjankoneri su traljavo ušli u utakmicu bez inicijative, pa su to izabranici Kladuija Ranijerija iskoristili. 

Već u drugom minutu su pokušali da ugroze gol Juventusa kada je Lumbunda šutirao sa distance, ali je lopta otišla iznad prečke. Novo uzbuđenje bilo je u 15. minutu, a Šomodorov je imao priliku, međutim, čuvar mreže Bjankonera je intervenisao, pa je sprečio pogodak.

Prvu priliku Juventus je stvorio tek u 20. minutu. Dušan Vlahović je progirao Džordža Veu na desnoj strani kaznenog prostora, međutim, reprzentativac SAD-a je šutirao pravo u Skufetu, koji je odbranio udarac. Nakon neoprezne intervencije Bremera, glavni arbtar je dosduo penal za Kaljari, a Gajtana je bio precizan i doveo Kaljari u vođstvo u 30. minutu.

U 35. minutu Kaljari je imao dobru šansu kada je Lubumbo bio u izglednoj prilici, ali je golman Juventusa zaustavio to, međutim, na neoprezan način, pa je glavni arbitar dosudio novi penal za tim sa Sardinije. A od 37. minuta domaćin je poveo sa 2:0, jer je sa bele tačke bio precizan Jeri Mina.

Fudbaleri Kaljarija su u 51. minutu mogli do trećeg gola, kada je Prati uputio udarac, ali je Šćesni bio na visini zadatka i odbranio udarac.  Juventus je u 61. minutu uspeo da smanji prednost, a stelac je bio Dušan Vlahović koji je pogodio iz slobonog udarca.

Usledio je period dominacije Juventusa, a prva ozbiljnija šansa dogodila se u 83. minutu kada je Rabio centrairao i u kazenom prostoru pronašao Vlahovića, koji je makazicama zahvatio loptu, ali je njegov šut završio preko gola.

Bjankoneri su nakon greške odbrane Kaljarija izjednačio. Dosena je izgubio loptu na sredini terena, a loptu je uzeo Rabio koji je uputio centaršut, a Dosena je loše reagovao i postigao autogol.

Juventus je nakon ovog kola na trećoj poziciji sa 64 boda, a u narednom kolu igraju protiv Milana. Sa druge strane Kaljari je na mestu broj 14 sa 32 boda, a u sledećoj utakmici imaće okršaj protiv Đenove.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading