OVO SU NAJOPASNIJI STADIONI U PREMIJER LIGI: Otkriveni jezivi incidenti na tribinama ovih klubova!

Autor:

Sport

18.04.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte zašto je gledanje utakmice na ovim stadionima rizično!

OVO SU NAJOPASNIJI STADIONI U PREMIJER LIGI:  Otkriveni jezivi incidenti na tribinama ovih klubova!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski stadioni često su mesta na kojima se događaju različite nezgode i incidenti. Prema izveštaju koji je objavljen na sajtu freebets.com, stadioni Mančester Junajteda i Čelsija smatraju se jednim od najopasnijih u Premijer ligi. Prema podacima dobijenim putem Zakona o slobodi informacija, tokom jednogodišnjeg perioda zabeleženo je 30 incidenata na ovim stadionima, što je izazvalo interesovanje Health and Safety Executive organa.

Na stadionu Old Traford zabeležena su tri ozbiljna incidenta. U jednom slučaju, stolar je uspeo da probuši sopstveni palac tokom postavljanja vrata u baru. U drugom slučaju, radnik je završio u bolnici povraćajući nakon udisanja dima usled paljenja baklji i dimnih bombi od strane navijača. Takodje, jedan kuvar dobio je električni šok od neispravnog prekidača za svetlo, što je rezultiralo internom istragom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Na stadionu Stamford Bridž, jedan redar je dobio varnicu od baklje u oko, nakon što je navijač zamahnuo bakljom prema njemu. Drugi incident na ovom stadionu uključivao je dva povređena navijača koji su klizali i povredili se dok su napuštali stadion nakon utakmice.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Ovi incidenti jasno pokazuju da su fudbalski stadioni mesta na kojima se, pored sportskih dešavanja, mogu desiti i neugodni incidenti i povrede. Ukoliko niste oprezni ili izazive sukobe, sigurno čete biti deo ovih nemilih scena.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading