JOVIĆEV GOL ZA PREOKRET SEZONE? Jednom objavom otklonjene dileme o sukobu fudbalera sa upravom Fiorentine (FOTO)

Autor:

Sport

02.02.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin predsednika "viole" je jednim potezom na Instagramu stavio tačku na spekulacije.

JOVIĆEV GOL ZA PREOKRET SEZONE? Jednom objavom otklonjene dileme o sukobu fudbalera sa upravom Fiorentine (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Golom u 65. minutu protiv Torina, Luka Jović prekinuo je golgeterski post, a Fiorentina je pobedom od 2:1 uspela da se plasira u polufinale Kupa Italije. Na asistenciju Alekse Terzića, sjajnim trzajem glavom, Jović je slomio otpor gostiju koji su odolevali tokom većeg dela meča.

Pogodak srpskog reprezentativca bio je njegov osmi u tekućoj sezoni, a prvi u najmasovnijem italijanskom takmičenju. Ipak, čini se da ovaj gol može imati višestrukog značaja za Jovića, kojim bi mogao da nagovesti povratak u formu i period efikasnije igre, ali što je još važnije – i da otkloni spekulacije koje se poslednjih dana mogu pročitati u medijima, a u vezi sa navodno lošim odnosom sa upravom kluba iz Firence.

Kao dokaz tvrdnji da ne postoji nikakav problem između golgetera i kluba, stoji i objava sina predsednika kluba, Đuzepea Komisa, na Instagramu, koji je uz Jovićevu fotografiju sa meča čestitao Srbinu na sjajnom golu.

Republika

Foto: Instagram printscreen/giuseppe_commisso

Čestitka Đuzepea Komisa

Ostaje da se vidi da li je ovaj pogodak prekretnica Luke Jovića u ljubičastom dresu, a sledeća šansa za dokazivanje je već u subotu, kada Fiorentina dočekuje ekipu Bolonje na svom Artemio Frankiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading