STRAH U PARIZU: Povredio se NAJBOLJI igrač - PROPUŠTA duel sa Bajernom!

Autor:

Sport

02.02.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom derbiju osmine finala Lige šampiona nećemo videti sjajnog krilnog fudbalera.

STRAH U PARIZU: Povredio se NAJBOLJI igrač - PROPUŠTA duel sa Bajernom!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kilijan Mbape

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape propustiće zbog povrede mišića prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena, prenosi francuski "Ekip".

Mbape se povredio u sredu na meču 21. kola francuskog prvenstva protiv Monpeljea, kada je morao da iz igre izađe već u 21. minutu, nakon što mu se na tom meču desilo nešto nesvakidašnje.

Naime, u 10. minutu meča, Mbape je promašio penal, koji je zatim ponovoljen. Francuz je ponovo bio neprecizan sa bele tačke, a zatim je promašio i iz odbitka, čime je rezultat u tom trenutku ostao 0:0.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape u dresu PSŽ-a

Parižani su do kraja meča uspeli da stignu do sva tri boda, pobedom od 2:1, ali će ih sigurno zaboleti činjenica da će bez Mbapea ostati na najmanje tri nedelje.

Mbape će propustiti utakmice protiv Tuluza i Monaka u francuskom prvenstvu, meč sa Olimpikom iz Marseja u Kupu Francuske, kao i duel protiv Bajerna, koji se igra 14. februaru u glavnom gradu Francuske.

Revanš je zakazan za 8. mart, a biće odigran na Alijanc areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading