GROBARI, RADUJTE SE: Partizan predstavio Andresa Kolorada - poznato koji broj će Kolumbijac nositi na leđima!

Autor:

Sport

02.02.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su potpisali ugovor sa jedinim pojačanjem u zimskom prelaznom roku.

GROBARI, RADUJTE SE: Partizan predstavio Andresa Kolorada - poznato koji broj će Kolumbijac nositi na leđima!

Foto: Republika

Andres Kolorado

FK Partizan je sada i zvanično predstavio prvo pojačanje u ovom prelaznom roku, snažnog Kolumbijca Andresa Kolorada. 

Kolorado je u Beograd stigao na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom otkupa u visini od 800.000 evra, uz 10% od narednog transfera.

Sada je fudbaler i zvanično predstavljen u prostorijama u Humskoj, a Kolorado je zadužio dres sa brojem 13.

Republika

Foto: Republika

Andres Kolorado će u Partizanu nositi broj 13

- Motiv je biti u velikom klubu kao što je Partizan, a i to što sam prvi Kolumbijac ovde mi je dodatni izazov da se pokažem i da pokušam da se što duže moguće zadržim u klubu. Da doprinesem i kao fudbaler i kao ličnost uspesima u budućnosti - rekao je Kolorado.

Potpisom je zadovoljan i sportski direktor crno-belih Ivica Kralj, koji poziva navijače da imaju strpljenja za Kolorada.

- Očekujem da će da bude veliko pojačanje. Apelujem na navijače Partizana da imaju strpljenja za Kolorada, ali ne sumnjam da će nam dati kvalitet i da će naši mladi fudbaleri imati šta od njega da nauče. Želim da se zajedno radujemo uspesima Partizana - rekao je sportski direktor Ivica Kralj.

Radi se o izuzetno snažnom fudbaleru, koji pokriva poziciju zadnjeg veznog, a pored fizičke dominacije (190 cm) i agresivnosti u igri, veoma je veoma je vešt sa loptom, služi se podjednako dobro sa obe noge i ima odličan udarac sa distance. Stilom igre podseća na Jaju Turea. Za reprezentaciju Kolumbije upisao je jedan nastup u prijateljskom susretu protiv Hondurasa 16. januara 2022. godine.

U karijeri je pored Kortulue nastupao i za Deportivo Kali i slavni Sao Paulo. Partizan je imao žestoku konkurenciju u vidu američkog Orlanda, ali kockice su se složile, momak iz El Serita stigao je u Humsku.

Kolorado će pokušati da pomogne ekipi Partizana da se uključe u trku za titulu u okviru Superlige Srbije, gde crno-beli zaostaju deset bodova za Crvenom zvezdom na polusezoni, a takođe će sa ovom ekipom igrati i u Ligi konferencija, gde će izabranici Gordana Petrića igrati protiv Šerifa iz Tiraspolja u šesnaestini finala ovog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading