SRAMNA PRESUDA ZA NAPAD NA TADIĆA: Holanđani PONIZILI legendu srpske reprezentacije!

Autor:

Sport

02.02.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš napadač nije dobio nikakvu zaštitu od strane holandskih organa.

SRAMNA PRESUDA ZA NAPAD NA TADIĆA: Holanđani PONIZILI legendu srpske reprezentacije!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Sud u Holandiji je odlučio da oslobodi 27-godišnjeg muškarca za pokušaj pljačke Dušana Tadića u Amsterdamu, pišu lokalni mediji.

Kako je sud odlučio, nije bilo dokaza koji bi potvrdili da su prošlog leta razbojnici hteli da pljačkaju kapitena reprezentacije Srbije, u trenutku kada je Tadić odlučio da im uzvrati.


Napadač je dobio šest meseci zatvora zbog nasilja, od kojih su dva uslovno zbog napada, iako je tužilaštvo tražilo tačno godinu dana.Čekanje i jurnjava za Tadićem bio je nedovoljan dokaz da se pretpostavi da je svrha svega toga bila krađa novca ili robe, pa je Sud zbog toga oslobodio razbojnika, ali ne i za nasilje.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Tadić u dresu Ajaksa

U oktobru je uhapšen i drugi osumnjičeni i protiv njega se vodi istraga.


Užasan događaj se desio u noći između 27. i 28. jula kada su naoružani muškarci, sa kacigama na glavi, napali fudbalera Ajaksa, u blizini njegove kuće u Amsterdamu. Dušan je prvobitno pokušao da pomogne, napadači su ga sustigli, a onda im je uzvratio u tuči .Jednom napadaču je skinuo kacigu, udario ga u lice, a zatim je uspeo da im ponovo pomogne i sakrije se u hotel, odakle je pozvao policiju.

Kasnije se ispostavilo da je ispod Tadićevog automobila postavljena nivelisana lampa, ali još uvek nije dokazano ko je to učinio. 

Čini se da je, kao i mnogo puta do sada, holandsko tužilaštvo donelo užasnu presudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading