EMOTIVNA IZJAVA PRED POČETAK PROLEĆA: Igraćemo za Mihu, ljudsku veličinu i svetsku legendu!

Autor:

Sport

02.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želimo da odigramo kvalitetnu utakmicu i osvojimo tri boda koja ćemo posvetiti doajenu fudbala."

EMOTIVNA IZJAVA PRED POČETAK PROLEĆA: Igraćemo za Mihu, ljudsku veličinu i svetsku legendu!

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Milunović i Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova počinju prolećni deo sezone, u utakmica nosi dodatnu simboliku, s obzirom na to da je posvećena Siniši Mihajloviću. Ulaz na meč sa Vojvodinom je besplatan, a pouzdani štoper Nemanja Milunović očekuje pune tribine.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Milunović

- Siguran sam da će se zvezdaši još jednom pokazati na delu i da će tribine našeg stadiona biti u potpunosti ispunjene. Verujem da su se navijači uželeli fudbala, kao i mi igranja pred njima, tako da nema sumnje da nas u subotu očekuju pune tribine. Motiv je svakako veći kad znamo da se igra za Mihu, ljudsku veličinu i legendu, ne samo Crvene zvezde, već i svetskog fudbala. Čitava naša generacija je odrasla uz Mihu, tako da biće izuzetno emotivno da se i na terenu oprostimo od njega. Želimo da odigramo kvalitetnu utakmicu i osvojimo tri boda koja ćemo posvetiti doajenu fudbala - počeo je Milunović.

 
Cilj za proleće je jasan - osvajanje duple krune i plasman u Ligu šampiona.
 
- Cilj je da pobedom započnemo prolećni deo sezone i da u tom maniru odigramo do kraja maja. Zna se da je cilj dupla kruna, ali i da se što bolje pripremimo za Ligu šampiona, u koju ćemo, verujem, uspeti da se plasiramo. Naravno, idemo utakmicu po utakmicu, i verujem da ćemo na krilima naših navijača uspeti da ostvarimo sve ono što smo zacrtali. Zna se i da je svako proleće Zvezdino.
 
Dobro se radilo na pripremama...
 
- Pripreme su protekle sjajno, dobro smo radili, imali kvalitetne provere i osećamo se izuzetno spremno za prvu utakmicu. Rad smo nastavili u Beogradu, posvetili smo se dodatno nekim detaljima, tako da sam siguran da ćemo u subotu biti pravi i da nas čeka dobar meč - podvukao je Milunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading