POVRATAK U ZEMUNELO: On zna kako se osvajaju trofeji - iskusni defanzivac se vratio kući! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.09.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo.

POVRATAK U ZEMUNELO: On zna kako se osvajaju trofeji - iskusni defanzivac se vratio kući! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Teleoptika danas (ponedeljak, 16. septembar) igraju meč pete takmičarske runde u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana protiv GSP Polet Dorćola u meču u kojem obe ekipe imaju imperativ osvajanja bodova.

 

Tokom dosadašnjeg šampionata popularni "optičari" su zabeležili skor od jedne pobede, isto toliko poraza i dva remija i u ovom momentu sa pet osvojenih bodova nalaze se u donjem delu tabele zajedno sa predstojećim rivalom, ali i ekipama OFK Budućnosti iz Dudovice i BASK TEK-a.

S obzirom da ostvareni rezultati nisu zadovoljili nikoga u "Zemunelu", rukovodstvo Teleoptika je odlučilo da pojača defanzivni bedem dovođenjem iskusnog fudbalera koji iza sebe ima čak šest osvojenih trofeja u srpskom klupskom fudbalu.

Reč je u tridesetšestogodišnjem Vojislavu Stankoviću koji igra na poziciji centralnog beka, a koji u Zemun stiže iz redova pančevačkog Železničara.

Stanković je 2010. godine iz OFK Beograda stigao u Partizan sa kojim je za pet godina osvojio isto toliko šampionskih titula i jedan trofej namenjen pobedniku nacionalnog kupa. Kasnije je punih osam godina nastupao u Azerbejdžanu noseći opremu Intera iz Bakua, Kabale i Nefčija iz Bakua, da bi se leta 2023. godine vratio u srpski fudal gde je poneo dres pančevačke "dizelke".

 

- Vojisalv Stanković:

Datum rođenja: 22. septembar 1987. godine

Mesto rođenja: Vranje

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Dinamo U-19 (Vranje), Dinamo (Vranje), OFK Beograd (Beograd), Partizan (Beograd), Inter Baku (Azerbejdžan), Kabala (Azerbejdžan), Nefči Baku (Azerbejdžan), Železničar (Pančevo)

Reprezentacija: Srbija (1 utakmica)

Ostaje da se vidi hoće li Stanković debitovati u dresu novog kluba već danas u duelu protiv GSP Polet Dorćola, ali je sasvim jasno da će predstavljati veliko pojačanje za "optičare" u nameri da se umešaju u borbu za vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije u kojoj su se poslednji put takmičili u sezoni 2018/19.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading