SKANDALOZNO PONAŠANJE TZV KOSOVSKE POLICIJE! MRZE SVE ŠTO JE SRPSKO! Priveli četiri osobe zbog Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.07.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno ponašanje!

SKANDALOZNO PONAŠANJE TZV KOSOVSKE POLICIJE! MRZE SVE ŠTO JE SRPSKO! Priveli četiri osobe zbog Crvene zvezde!

Foto: Kosovska policija

Kosovska policija je tokom noći reagovala na incident lepljenja pamfleta sa obeležjima navijača Crvene zvezde, koje su ocenili kao izazivanje mržnje. U akciji su priveli jednu osobu, dok su sa još trojicom obavili informativne razgovore. Takođe, u toku je razgovor sa još jednom osobom koja se dovodi u vezu sa ovim događajem.

Prema rečima Kosovske policije, privedena osoba zatečena je oko 01.00 ujutru prilikom lepljenja pamfleta. Nakon provere, policija je utvrdila da postoji osnovana sumnja da je reč o delu izazivanja mržnje, što je dovelo do privođenja osumnjičenog po nalogu tužioca. Takođe, identifikovane su još četiri osobe koje se povezuju sa ovim događajem.

- Sinoć oko 01.00 ujutru zatečeno je lice koje je lepilo pamflete koji su nakon provere doveli do pokretanja slučaja izazivanja mržnje. To lice je privedeno po nalogu tužioca, a do sada su identifikovane još četiri osobe - navode iz tzv kosovske policije i dodaju:

- Osim prve osobe koja je uhapšena, ostale tri su nakon obavljenog razgovora puštene u redovnom postupku. Sve identifikovane ili ispitane osobe (uključujući i pritvorenika) su maloletne - saopštili su iz tzv kosovske policije.

Ovaj incident je izazvao pažnju javnosti i postavio pitanje bezbednosti i odgovornosti u vezi sa širenjem mržnje i netrpeljivosti među građanima. S obzirom na značajan broj zaplenjenih nalepnica, očigledno je da postoji organizovan napor da se određene poruke plasiraju putem ovih pamfleta, što dodatno zabrinjava nadležne institucije i građane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading