ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI? Đoković: Daleko od toga da je sve OK! Kretanje je dobro, ali...

Autor:

Sport

07.07.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin zabrinuo navijače pred naredni meč na Vimbldonu.

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI? Đoković: Daleko od toga da je sve OK! Kretanje je dobro, ali...

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji i drugi nosilac na aktuelnom Vimbldonu, preskočio je i treću prepreku - Popirina, i u narednoj rundi prestižnog grend slema igraće sutra protiv Runea.

Nole je, podsetimo, pre svega nekoliko nedelja operisao koleno, ali je snagom volje i trudom uspeo da se oporavi za turnir. Barem donekle...

- Drago mi je da mislite da je sve OK, tako treba da deluje, ali daleko od toga da je sve OK - rekao je Novak Đoković kroz osmeh za Sport klub i dodao:

- No dobro, o tome drugom prilikom - kretanje je bilo dosta bolje u odnosu na prva dva meča, slobodniji sam u tom kontekstu, ali daleko od toga da je sve OK, radi se konstantno na stolu kako bih se osposobio za svaki naredni meč.

Foto: Profimedia

Rune

Đoković će se u četvrtom kolu u ponedeljak sastati sa Holgerom Runeom. Međusobni skor je 3-2, a Novak je dobio dva prethodna meča.

- Rune je u dobroj formi, voli da igra na travi. Prošle godine je igrao četvrtfinale, namučio Alkaraza. Biće to definitivno najteži meč dosad. On nekako voli da igra protiv mene, slična nam je igra, svi mečevi su nam bili neizvesni. Poštujemo se i mislim da imamo sličan stil. Što se tiče meča, verujem da ćemo videti vatromet na terenu. Veoma je nezgodan protivnik. Biće potreban moj najbolji tenis da pobedim.Kompletan je igrač. Može da igra na svim podlogama - istakao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading