BRUTALAN NOKAUT POLJAKINJE! ZASPALA JE PRE NEGO ŠTO JE PALA NA POD! Protivnica pala kao sveća! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni američki MMA Fighting je istakao da je ovim udarcem Viktorija Čeževska istakla kandidaturu za nokaut godine.

BRUTALAN NOKAUT POLJAKINJE! ZASPALA JE PRE NEGO ŠTO JE PALA NA POD! Protivnica pala kao sveća! (VIDEO)

Foto: printscreen/X

MMA meč

Spektakl u poljskom Tarnovu definitivno je ispunio sva očekivanja ljubitelja MMA, a zvezda večeri bila je 20-godišnja opasna bokserka iz Poljske, Viktorija Čeževska. Njen spektakularni nokaut nad nesrećnom Erijani Kastanedu oduševio je borilački svet, a posebno je istaknut njen neverovatan "High kick" udarac koji je poslao protivnicu na spavanje već u prvoj rundi.

Viktorija Čeževska je demonstrirala izuzetnu tehniku i ozbiljnu brzinu kada je najpre desnom rukom blokirala pokušaj protivnice, zatim je pogodila levi kroše, a onda desnim "high kick" udarcem oborila nesrećnu Erijani Kastanedu. Ugledni američki MMA Fighting je istakao da je ovim udarcem Viktorija Čeževska istakla kandidaturu za nokaut godine, naglašavajući da je protivnica zaspala pre nego što je pala na pod.

 

 


Veliko oduševljenje nije izostalo ni kod komentatora ove spektakularne borbe, koji su u euforiji gromoglasno vrištali u prenosu uživo. Njihovi veoma uzbuđeni komentari samo su dodatno naglasili neverovatnost i brutalnost ovog nokauta, koji će sigurno dugo biti glavna tema razgovora među ljubiteljima MMA sporta.

Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko je MMA neizvesan i uzbudljiv sport, te ujedno istakao mladu i brutalnu Viktoriju Čeževsku kao potencijalnu zvezdu ovog sporta u budućnosti. Ostaje nam samo da pratimo dalja dešavanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading