POZNATI BOKSER KROŠEOM DOKUSURIO ŽENU, SVE JE PRIZNAO! Nije ni SLUTILA šta će je snaći - "Vratiću se kad bude DOBRO!"

Autor:

Sport

15.08.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena priča.

POZNATI BOKSER KROŠEOM DOKUSURIO ŽENU, SVE JE PRIZNAO! Nije ni SLUTILA šta će je snaći - "Vratiću se kad bude DOBRO!"

Foto: Instagram/Printscreen/tommyfury

Britanska preduzetnica iz sveta mode Moli-Mej Hejg je izbacila profesionalnog boksera Tomi Fjuria iz njihove zajedničke kuće vredne 5 miliona dolara u Češiru, Engleska, nakon što ga je konfrontirala zbog neverstva s više žena, prema pisanju "The Sun-a".

Ovaj izveštaj je došao nakon što su Hejg i Fjuri, koji su se upoznali tokom pete sezone "Love Island U.K.", objavili svoj raskid na društvenim mrežama u sredu. Nakon što su se upoznali tokom emisije koja je prikazana 2019. godine, zauzeli su drugo mesto.

Hejg je objavila svoju izjavu na Instagramu u kojoj je izrazila svoje ogorčenje zbog raskida petogodišnje veze i istakla da joj je ćerka najvažnija. Fjuri je takođe podelio svoju izjavu u kojoj je naglasio da je njihova ćerka prioritet u ovom teškom periodu. Oboje su zamolili za privatnost dok prolaze kroz ovaj težak period.

- Nikad u milion godina nisam pomislila da ću ovo morati da napišem. Posle pet godina zajedničkog života nisam ni zamislila da će se naša priča završiti, posebno ne na ovaj način - napisala je Hejg izjavu na svom Instagram Storiju u sredu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

 

- Izuzetno sam uznemirena što moram da objavim da je mojoj i Tomijevoj vezi došao kraj. Zauvek ću biti zahvalna za ono što mi je najvažnije sada i uvek, moja prelepa ćerka. Bez nas ne bi bilo nje, ona će uvek biti moj prioritet - Hejg je nastavila da se zahvali onima koji su podržavali par tokom njihove petogodišnje veze i zatražila privatnost dok ona prolazi kroz ovo teško vreme. 

- Vratiću se kada bude dobro - zaključila je prelepa Moli.

Ona je viđena prvi put u javnosti od objave raskida, kako vozi svoj "Mercedes-AMG G 63 Magno Edition" do meka u blizini njene kuće u Češiru. Objavljene fotografije u pokazale su je kako izgleda potišteno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

 

Fjuri je kasnije podelio svoju izjavu i objasnio da je Bambi, tačnije njihova ćerka, njihov prioritet.

- Slomljeno mi je srce što moram da izjavim da smo Moli i ja odlučili da prekinemo vezu - napisao je u sredu na svom Instagramu.

- Proteklih 5 godina dovele su do toga da imamo našu prelepu devojčicu, Bambi i ja ćemo zauvek biti zahvalni Molli što mi je učinila tatu. Bambi je naš prioritet. Poštujte našu privatnost i privatnost naših porodica, dok prolazimo kroz ovo teško vreme - zaključio je bokser.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tommy TNT Fury (@tommyfury)

 

 

Osim raskida, "The Sun" je takođe izvestio da je influenserka Lisi Rods demantovala glasine da je Fjuri otac njenog deteta, koje je dobila prošle nedelje. Ovo je dodatno uznemirilo već tešku situaciju nakon raskida.

Hejg i njena ćerka Bambi su podržali Fury-a prošlog meseca kada je učestvovao u Wilmslow 10K Run-u 14. jula. Ovaj događaj je pokazao da su i pored raskida, njih dvoje ostali posvećeni roditeljskim obavezama.

U celom ovom tragičnom raskidu, jedino svetlo na kraju tunela je njihova ćerka Bambi, koja će biti u centru njihovih života i u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading