LEGENDARNI TAJSON OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Besneo sam kada mu je ON to radio!

Autor:

Sport

22.08.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajson je veliki fan Novaka.

LEGENDARNI TAJSON OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Besneo sam kada mu je ON to radio!

Foto: Profimedia

Legendarni bokser, Majk Tajson otkrio je da je veliki fan tenisa i da mu je Novak Đoković omiljeni teniser. Tokom gostovanja u podkastu Logana Pola, Tajson je izjavio da je tenis jedan od sportova koji ga posebno zanimaju, a da je Novak Đoković njegov omiljeni igrač. Tajson je izrazio svoje divljenje prema srpskom teniseru, nazivajući ga "svojim čovekom".

Tajson je priznao da nije verovao da će Novak osvojiti zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, ističući da ga je uvek podržavao i da je bio iznenađen pobedom nad Alkasarom u finalu.

Foto: Tanjug/AP

Majk Tajson

- Đoković, Đoković je moj čovek - rekao je ''čelični Majk'' i dodao:

- Nisam očekivao da će Đoković dobiti Alkasara u finalu OI. Uvek ga je prašio i zbog toga sam umeo ozbiljno da pobesnim - poručio je Tajson.

Ova podrška od strane jednog od najpopularnijih sportista u istoriji tenisa dodatno potvrđuje ne samo Novakov sportski talenat, već i njegov uticaj izvan teniskih terena. 

Majk Tajson, poznat po svojoj bokserskoj karijeri i kontroverznom životu, pokazao je da je širokog sportskog interesovanja, a Novak Đoković je uspeo da osvoji njegovo srce svojim izuzetnim talentom i sportskim dostignućima. Tajsonova iskrena podrška i divljenje prema srpskom teniseru jasno pokazuju koliko je Novak Đoković uspeo da se probije i van teniskih krugova, privlačeći pažnju i poštovanje širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading