SKANDAL! UFC borcu preti velika zatvorska kazna!

Autor:

Sport

22.08.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki ŠOK!

SKANDAL! UFC borcu preti velika zatvorska kazna!

Foto: Profimedia

UFC borac Kejsi Keni, poznat po svojim nastupima u bantam kategoriji, suočava se sa ozbiljnim optužbama nakon što je uhapšen 21. jula. Optužen je za otmicu, teški napad (davljenje), kao i za tri prethodna napada i jedan slučaj remećenja javnog reda i mira. Sve optužbe proizilaze iz incidenta u kojem je, prema navodima, brutalno napao Jasmin Mendez tokom nekoliko sati, uključujući udarce, šamaranje i davljenje.

Kejsi Keni (33) se prvi put pojavio pred sudom u subotu i očekuje se da će ponovo biti prisutan u četvrtak na statusnoj konferenciji u sudu okruga Marikopa. Krivično delo druge klase, za koje je optužen, može doneti kaznu zatvora od četiri do dvanaest i po godina. Osim toga, prema izjavama portparola policije u Feniksu, hitna pomoć je zbrinula Mendez zbog povreda. Takođe, Keni je navodno preteo Mendez i njenoj majci tokom incidenta.

Foto: Profimedia

Kejsi Keni

UFC je odmah reagovao na optužbe i Keni je izbačen iz promocije. Ovo je došlo nakon što Keni nije nastupao od poraza na UFC 265, gde je izgubio od Sun Jadonga. Njegova poslednja dva nastupa završena su porazom, uključujući i poraz od Dominika Kruza na UFC 259.

Istraga o ovom incidentu je još u toku, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja. Kejsi Keni, čije je ime do sada bilo uglavnom vezano za sportske uspehe, sada se suočava sa ozbiljnim pravnim posledicama, dok se javnost pita šta je tačno dovelo do ovakvog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading