ULIČNI PSI SU IVANU SPASILI ŽIVOT! Neverovatna priča o dečaku (4) koji je godinama živeo na ulici u surovim uslovima!

Autor:

Razonoda

16.03.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od detinjstva na ulici do inspiracije za književna dela

ULIČNI PSI SU IVANU SPASILI ŽIVOT! Neverovatna priča o dečaku (4) koji je godinama živeo na ulici u surovim uslovima!

Foto: van Mishukov / east2west news / WillWest News / Profimedia


Ivan Mišukov, poznat i kao Vanja, prošao je kroz teško detinjstvo, živeći na ulici sa psima kao svojom jedinom porodicom. Rođen je 1992. godine u siromašnom gradiću u Rusiji, gde je živeo sa alkoholičarskim dedom i bio prepušten sam sebi od malih nogu. U tom periodu, psi su postali njegova podrška i zaštita, deleći hranu i toplinu s njim u ledenim ruskim noćima.

Spasen sa ulice, ali i dalje uz pse

Nakon dve godine provedene na ulici, Ivan je spašen i smešten u sirotište u blizini Moskve. Međutim, priča o njegovoj neobičnoj vezi sa psima nije se tu završila. Iako je bio smešten u hraniteljsku porodicu, psi koje je napustio nisu zaboravili njega. Danima su čekali ispred ustanove, pokazujući neverovatnu odanost i ljubav prema dečaku.

Foto: Trud / east2west news / WillWest News / Profimedia

Ivan Mišukov

 


Psi kao inspiracija za književna dela

Ivanova neobična životna priča postala je inspiracija za nekoliko književnih dela. Engleska spisateljica Heti Nejlor napisala je dramu "Ivan i psi", koja je osvojila nekoliko nagrada, a kasnije je adaptirana u film "Lek and the Dogs". Takođe, australijska spisateljica Iv Horning i Amerikanka Bobi Pajron takođe su pronašle inspiraciju u Ivanovoj priči, te su napisale romane "Pseći dečak" i "Psi zime".


Danas, Ivan Mišukov ima 29 godina i radi kao operater u fabrici u svom rodnom mestu. Iako je sanjao o vojnoj karijeri, život ga je odveo na drugačiji put, ali je zahvalan policiji koja ga je spasila sa ulice, hraniteljskoj porodici koja ga je odgajila, kao i psima koji su mu pružili podršku u najtežim trenucima. Njegova priča je inspiracija mnogima i svedoči o snazi volje i ljubavi, kako ljudske, tako i one koju pružaju životinje.

(Blic žena)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading