OTKRIVENO KOLIKO BI DUGO ILON MASK I DŽEF BEZOS IZDRŽALI DA TROŠE MILION DOLARA SVAKI DAN! Rezultat je neverovatan!

Autor:

Razonoda

02.02.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilon Mask i Džef Bezos: Koliko su zapravo bogati?

OTKRIVENO KOLIKO BI DUGO ILON MASK I DŽEF BEZOS IZDRŽALI DA TROŠE MILION DOLARA SVAKI DAN!  Rezultat je neverovatan!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia


Da li ste se ikada zapitali koliko su zapravo bogati Ilon Mask i Džef Bezos? Ova dva svetski poznata preduzetnika su među najbogatijim ljudima na svetu, a njihova bogatstva su toliko velika da je teško zamisliti koliko su zapravo bogati. Prema Forbsovoj listi milijardera, Ilon Mask trenutno vredi 183 milijarde dolara, dok Džef Bezos vredi negde oko 177 milijardi dolara.

Koliko bi brzo bankrotirali ako troše po milion svakog dana?

Sajt Unilad Tech napravio je zanimljivu analizu koja najbolje pokazuje "dubinu njihovih novčanika". Jedan od načina da se vidi koliko su bogati jeste koliko bi brzo bankrotirali ako bi trošili po milion dolara svakog dana. Verovali ili ne, čak i kada bi trošili milion dolara svaki dan, bez izuzetka, Ilon Mask bi mogao da izdrži neverovatnih 501 godinu, dok bi Džef Bezos trajao malo duže - neverovatnih 485 godina.

Zarade vlasnika Amazona

Koliko zapravo zarađuje vlasnik Amazona? Kad budete saznali, poželećete da date otkaz. Realnost je takva da su Mask i Bezos verovatno vezali veliki deo svog bogatstva za investicije sa solidnim prinosima, što znači da bi uspeli da "izdrže" i duže, jer sve vreme zarađuju. Ovo dodatno naglašava neverovatnu dubinu njihovog bogatstva i finansijske moći.

Kao zaključak, ova analiza nam pruža uvid u to koliko su bogati Ilon Mask i Džef Bezos. Njihova bogatstva su toliko velika da je teško zamisliti njihovu stvarnu finansijsku moć, a činjenica da bi mogli da troše milion dolara svakog dana bez bankrota tokom više vekova samo dodatno naglašava koliko su zaista bogati.

(Unilad Tech)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading