JA SAM SRBIN IZ SOMBORA: Neobičan snimak Ilona Maska zapalio TikTok! Milijarder navodno PROGOVORIO I O TESLI, društvene mreže se usijale

Autor:

Razonoda

07.01.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi su u komentarima nedvosmisleno pokazali šta misle o ovom bizarnom snimku

JA SAM SRBIN IZ SOMBORA: Neobičan snimak Ilona Maska zapalio TikTok! Milijarder navodno PROGOVORIO I O TESLI, društvene mreže se usijale

Foto: Tanjug/AP

Multimilijarder i vlasnik platforme X (nekadašnji Tviter) Ilon Mask u jednom od poslednjih intervjua navodno je otkrio da je on zapravo Srbin iz Sombora, te da planira da uskoro dođe u taj srpski grad.

Osoba koja je kompjuterski generisala Maskov glas i sinhronizovala ga je za potrebe cilja snimka, bila je dosta maštovita i u ime ovog mogula opisala je zašto je svoju firmu nazvao baš po Nikoli Tesli.

"Tražili ste da vam otkrijem zašto ime 'Tesla' i kakve veze imam sa Srbima i Srbijom. Kao što sam ranije rekao, ja sam Srbin kao i Tesla. Na severu Srbije postoji grad koji se zove Sombor. Znate, kada su bile one superćelije po celoj Evropi, Sombor je te oluje zaobišao", otkriva navodno Mask u intervjuu.

 

 

"Planiram da uskoro sa prijateljima posetim Srbiju i moram da dođem u Sombor, da preuzmem projekat koji se tamo čuva. To je originalan Teslin projekat za koji se mislilo da ga je ukrala CIA, ali nije!", otkrio je navodno Mask.

Snimak Ilona Maska zapalio je TikTok a korisnici ove aplikacije redom su čestitali njegovom autoru na kvalitetnoj sinhronizaciji korišćenjem veštačke inteligencije o kojoj ovaj milijarder toliko priča da je budućnost svih nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

07.01.2024 14:44

I Kasandra je bila ciganka iz Požarevca. Pa?

A sad

07.01.2024 16:10

A sta ako Ilon opali tuzbu pa zatrazi par milioncica eura odstete?.Sta onda?Hoce li biti smijeha?