BRAVO! Miroljub iz Kruševca pobednik 174. ciklusa popularnog kviza Slagalica! U IGRI NIJE POKAZAO SAMO ZNANJE, VEĆ I VELIKU LJUBAV I ČOVEČNOST! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

29.05.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno dirljiv trenutak dogodio se nakon polufinalnog takmičenja kada je Miroljub uputio emotivnu poruku svojoj supruzi koja se bori sa teškom bolešću.

BRAVO! Miroljub iz Kruševca pobednik 174. ciklusa  popularnog kviza Slagalica! U IGRI NIJE POKAZAO SAMO ZNANJE, VEĆ I VELIKU LJUBAV I ČOVEČNOST! (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Miroljub Arsić trijumfovao je u finalu 174. ciklusa  popularnog kviza Slagalica. Arsić je trijumfovao rezultatom 264:237 protivnika Petra Stanisavljevića, čime je osvojio nagradu od 300.000 dinara.

Petar je, iako poražen, pohvalio Miroljuba za njegovu smirenost, koncentraciju i iskustvo, ističući da je izgubio na fer način.

Miroljub je reagovao s poštovanjem prema svom protivniku i celokupnom timu "Slagalice", zahvaljujući im na čestitkama i poštovanju tokom takmičenja. Nakon finala, Miroljub je najavio da će proslaviti pobedu sa ekipom "Slagalice" u Kruševcu.

Posebno dirljiv trenutak dogodio se nakon polufinalnog takmičenja kada je Miroljub uputio emotivnu poruku svojoj supruzi koja se bori sa teškom bolešću. Ove reči su ganule mnoge, a Miroljub je izrazio veru, ljubav, nadu i odlučnost da će zajedno pobediti sve izazove.

- Najveću poruku bih dao svojoj supruzi, koja se bori sa opakom bolešću. Vera, ljubav, nada i borba i uspećemo. Volim te - rekao je Miroljub.

TV Slagalica je, inače, zabavan i poučan kviz na Radio-televiziji Srbije (RTS), koji okuplja čitavu porodicu. Za razliku od mnogih drugih kvizova, u ovom nije novac nije glavni motiv za prijavu, pošto su nagrade relativno male, ali je uvek bilo stvar prestiža učestvovati, a naročito u njoj pobediti. 

Kviz je osmislio Nikola Nešković i nazvao ga "Muzička slagalica". Značajan doprinos prilikom pripreme kviza dali su članovi Enigmatskog društva "Dr. Đorđe Natošević" iz Sombora Željko Dimović i Tomislav Munišić. Prva emisija emitovana je 22. novembra 1993. godine, a prvi voditelj bio je Ivan Bauer. Ubrzo je "Muzička slagalica" promenila ime u "TV Slagalicu" i postala ne samo najgledaniji kviz, već i najgledanija emisija na svim srpskim televizijama. Prikazuje se u kontinuitetu sve do danas, a već je emitovano više od 7000. emisija.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading