ŠA ĆE VEČERAS POLUDETI KADA JE BUDE UGLEDAO! Produkcija OZVANIČILA ulazak OVE PEVAČICE u Elitu!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija je objavila ko večeras ulazi u Elitu!

ŠA ĆE VEČERAS POLUDETI KADA JE BUDE UGLEDAO! Produkcija OZVANIČILA ulazak OVE PEVAČICE u Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras će u "Eliti" biti održana još jedna uzbudljiva žurka koja će definitivno podići adrenalin učesnicima rijalitija. Nakon emisije "Amidži šou", gledaoci će imati priliku da uživo prate sjajnu atmosferu u kazinu, uz popularnu folk pevačicu Jovanu Tipšin kao muzičku gošću. Njeni hitovi obećavaju da će dovesti atmosferu do usijanja, a nema sumnje da će učesnici biti oduševljeni njenim nastupom.

Pored Jovane Tipšin, za dobru žurku biće zadužen i di-džej Neba, čije prisustvo uvek ulepšava noćne provode učesnicima "Elite". Njegova muzika garantuje vrhunsku zabavu i igru do ranih jutarnjih sati, pa će gledaoci imati priliku da uživaju u energičnom miksu muzike koja će dodatno podići atmosferu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Jovana Tipšin

 


Ova uzbudljiva žurka biće direktno prenošena uživo na TV Pink, odmah nakon završetka emisije "Amidži šou". Gledaoci će imati priliku da se pridruže i dožive atmosferu kao da su i sami prisutni, uz mogućnost da uživaju u nastupu Jovane Tipšin i di-džeja Nebe.

Za sve ljubitelje dobre muzike i vrhunskog provoda, večerašnja epizoda "Elite" definitivno ne sme biti propuštena. Očekuje se da će ova žurka ostati upamćena po sjajnoj atmosferi i energiji koju će doneti Jovana Tipšin i di-džej Neba.

Jovana Tipšin je poznata kao pevačica koja uvek napravila dobru atmosferu i fantastičan provod. Vrlo je cenjena kod takmičara ,,Elite 7" i vrlo često pevuše njene pesme kako u lajv prenosu, tako i na velikoj sceni kada dođu ,,Elitovizije". 

Večeras nam ostaje da vidimo kakvi će svi međuljudski odnosi biti poljuljani, budući da svakog utorka, takmičari strahuju šta će se desiti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading