Uhvati poslednje dane akcijskih cena u iSTYLE-u

Autor: Promo

Razonoda

27.10.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nižim cenama koje su aktuelne do 31. oktobra, pronaći ćeš Mac računare, iPad, Apple Watch modele, kao i fantastične AirPods slušalice...

Uhvati poslednje dane akcijskih cena u iSTYLE-u

Foto: iStyle

Pametni uređaji po povoljnim cenama

Uz poslednje dane miholjskog leta, uhvati i poslednje dane popusta na Apple proizvode u svim iSTYLE prodavnicama. 

Po nižim cenama koje su aktuelne do 31. oktobra, pronaći ćeš Mac računare, iPad, Apple Watch modele, kao i fantastične AirPods slušalice, a akciju možeš da iskombinuješ sa iSTYLE uslugom „Staro za novo” i tako obezbediš megapopuste.

Popuste možeš ostvariti i kupovniom putem iSTYLE internet prodavnice, uz besplatnu dostavu za sve akcijske modele. 

MacBook Air računari, sa M1 čipom su najbolji izbor za sve oni koji žele da rade u pokretu, s obzirom da je MacBook Air najtanji i najlakši Apple prenosni računar. Do 31. oktobra možeš uštedeti čak do 27.190 RSD pri kupovini ovog računara. 

Foto: iStyle

Laptop pametni uređaj

U ponudi po sniženim cenama su i MacBook Pro prenosni računari od 13, 14 i 16 inča sa uštedom do čak 65.890 RSD.

Apple iPad koji je moćan, jednostavan i svestran, dizajniran kako za posao, tako i za igru i učenje, sada možeš kupiti po ceni već od 49.900 RSD. Apple iPad je kompatibilan sa Apple Pencil, tako da uz crtanje i skiciranje, tvoja kreativnost će doći do punog izražaja, i to na svakom mestu. 

Ukoliko želiš idealnog saputnika kroz zdrav život, Apple Watch će ti u tome itekako pomoći. Prati zdravlje svog srca, izmeri nivo kiseonika u krvi, prati svoje kretanje i mnoštvo drugih sportskih aktivnosti sada za već od 58.900 RSD. 

Foto: iStyle

Pametni satovi po akcijskim cenama

Na vama je da izaberete omiljeni Apple proizvod i iskoristite velike popuste u akciji koja je počela 27. septembra, a trajaće do poslednjeg dana oktobra. Celu ponudu možete pogledati ovde

Ne čekaj, iskoristi lepotu jeseni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading