IZBEZUMIO SE OD ŠOKA! Muškarac napustio ženu i ćerku usred letovanja kada mu je TAŠTA U SOBI OVO PRIREDILA

Autor:

Putovanja

17.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao očima da veruje šta mu je uradila

IZBEZUMIO SE OD ŠOKA! Muškarac napustio ženu i ćerku usred letovanja kada mu je TAŠTA U SOBI OVO PRIREDILA

Foto: Shutterstock

Korisnici Reddita redom su ovih dana čitali neverovatnu priču koju je objavio 38-godišnji muškarac iz Velike Britanije.

On je usred letovanja na koje je otišao sa suprugom i petogodišnjom ćerkom bio, kako kaže "primoran" da ode kući jer je sa njima bila i tašta.

Redditovci su ostali zabezeknuti zbog povoda, očekujući da će u priči naleteti na nekakvu svađu među njima dvoma ili još gore, neke pikantne detalje iz spavaće sobe. 

Umesto toga, muškarac je napisao da se vratio kući jer je tašta koristila njegovu pastu za zube!

U objavi na Reddit-ovom popularnom podredditu "AITA" [Da li sam ja kreten?], podeljenoj pre nekoliko dana, 38-godišnji muškarac je napisao da su on i njegova 35-godišnja supruga planirali da odu na odmor u Veneciju, sa njihovom petogodišnjom ćerkom.

"Venecija je uvek bila zamisao moje žene o romantičnom gradu, tako da je to bio njen san da tamo ode," napisao je.

Međutim, njegova tašta je ubrzo saznala za putovanje i rekla da je i njen san da poseti Veneciju, pa je i ona pozvana da im se pridruži.

"Moja žena je bila vrlo podržavajuća u vezi s tom idejom, ali ja sam bio manje oduševljen," rekao je.

Na korisnikovo "nezadovoljstvo," njegova žena je rezervisala samo jednu sobu za četvoro sa dva velika kreveta, što je pokrenulo niz sukoba.

Tvrdio je da je zbog podele sobe njegova tašta "stalno bila u mom prostoru" jer je koristila "skupe" proizvode njegove žene, kao što su sredstvo za umivanje lica, šampon i losion, i sedela na njihovom krevetu.

"Za mene je to vrlo nehigijenski i ne sviđa mi se što je sedela na krevetu koji moja žena i ja delimo, jer sam veoma privatan čovek," napisao je korisnik.

"Takođe je preturala po našem koferu tražeći gumicu za kosu, i zaista me nerviralo što je to uradila bez da pita. Ne volim pomisao da pretura po našim stvarima dok nas nema, pa sam ih zaključao."

Trenutak koji je korisnik nazvao "poslednjom kapi koja je prelila čašu" bio je kada je shvatio da njegova tašta koristi pastu za zube koju dele on i njegova žena, što ga je, kako kaže, "izbezumilo."

"Ne volim pomisao da njena četkica dolazi blizu (ili čak dodiruje) nastavak paste za zube...", nastavio je. "Pitao sam svoju taštu da li je jedini razlog njenog dolaska bio da se okoristi na račun mene i moje žene, jer nije platila nijedan trošak (hotel, pogodnosti, hranu), već samo svoje avionske karte. Rekao sam da sam je nekoliko puta ljubazno zamolio da prestane da koristi stvari moje žene, posebno zato što ih ja delim s njom i to je vrlo neprimereno."

Prema rečima korisnika, njegova tašta je o incidentu obavestila njegovu suprugu, koja je potom vikala na njega. U to vreme, napomenuo je, osećao se "veoma ljutito" jer je platio putovanje "SVOJIM NOVCEM" i sada je ono "uništeno."

"Promenio sam datum svoje avionske karte i odmah se vratio kući. Moja žena me je nekoliko puta zvala nakon toga, vičući na mene i govoreći da je naša ćerka uznemirena," završio je objavu, napomenuvši da njegova žena ima svoju bankovnu karticu i može da plati za sebe kako bi se ili vratila kući ili ostala u Italiji. Takođe je dodao da je ignorisao pozive svoje žene "kako bi uzeo malo vremena za svoje mentalno zdravlje."

Treba li reći da gotovo da nije bilo korisnika Reddita koji ga je podržao u donetoj odluci?

"Ti nisi normalan", bio je najčešći njihov komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading