VALA SAD SU PREVRŠILI SVAKU MERU! Na letovanju u komšiluku počeli ta naplaćuju OVO, pazite se kad ulazite u RESTORANE!

Autor:

Putovanja

15.07.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezobrazluk podignut na novi nivo!

VALA SAD SU PREVRŠILI SVAKU MERU! Na letovanju u komšiluku počeli ta naplaćuju OVO, pazite se kad ulazite u RESTORANE!

Foto: Profimedia Zixia Alamy Alamy Profimedi

Turista iz Srbije doživeo je neugodno iznenađenje kada je primetio dodatnu stavku na računu iz jednog bugarskog restorana - naplatu korišćenja klime.

Na društvenoj mreži X, izvesni "Lodger Limansky" objavio je fotografiju računa iz restorana u komšiluku, na kojoj se vidi da gosti, pored hrane i pića, moraju platiti i korišćenje klima-uređaja. Hrana koju su ovi turisti pojeli koštala je 161.50 leva (oko 82 evra), a dodatno im je naplaćeno šest leva (tri evra) za korišćenje klime.

"Braća Bugari ponovo izdominirali! Na računu u restoranu, doplata 6 leva za klimu. Tako se zarađuje u turističkoj sezoni, a ne ležaljke i suncobrani.", stoji u opisu objave.

 

 

Ova objava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su podelili svoja iskustva sa različitih destinacija. Jedan korisnik je podelio svoje iskustvo iz restorana u Novom Sadu gde sečenje torte dodatno naplaćuju 130 dinara po parčetu, dok je drugi ispričao kako je na Mikonosu za svako dosipanje šećera morao platiti šest evra, što ga je više koštalo nego ceo račun za nedelju dana.

Pod utiskom ovog slučaja, mnogi su se setili svojih iskustava sa putovanja. Jedan korisnik je podelio svoje iskustvo iz Slovačke gde se za drugu kesicu šećera uz čaj mora platiti dodatno, dok je drugi korisnik na duhovit način komentarisao da bi mogao platiti klimu, skinuti je i odneti sa sobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading